نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

چهارشنبه 1404/06/26

تمجیدی خبر داد؛

تهیه بانک اطلاعات محله های پرخطر جرایم خشن

تهران رسانه | بانک اطلاعات محله‌های پرخطر جرایم خشن در استان تهران تهیه می‌شود.

تهیه بانک اطلاعات محله های پرخطر جرایم خشن

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون پیشگیری از وقوع جرم و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری تهران با اشاره به برنامه پیگیری اجرای طرح ارتقا مداخلات امنیتی، انتظامی برای کاهش جرایم خشن گفت: بانک اطلاعات محله های پر خطر تهیه می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین حسن تمجیدی در نخستین جلسه بررسی راهکارهای کاهش جرایم خشن از جمله ضرب و جرح عمدی و نزاع دسته جمعی و فردی افزود: با مطالعه دقیق و همه جانبه راهکارهای مداخله پیش از ارتکاب جرم، وضعیت جرایم خشن و بررسی اقدامات انجام شده این بانک اطلاعاتی تهیه شد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، کاهش جرایم خشن است و وظیفه پیگیری بین دستگاه‌ها بر عهده این معاونت قرار دارد.

تمجیدی اظهارداشت: با توجه به اینکه هرکدام از دستگاه‌ها در این زمینه وظیفه و نقشی خاص بر عهده دارند، در صورت انجام وظایف آمار خشونت در جامعه کاهش می یابد.

وی تصریح کرد: اکنون درگیری در شهر و شهرستان‌های استان تهران افزایش یافته و نیاز است از ظرفیت دستگاه‌ها برای کنترل و کاهش خشونت استفاده شود و ضرورت دارد دستگاه‌های مربوطه هشدارهای لازم را به آحاد جامعه ارائه دهند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت