پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

تدین خبر داد؛

توزیع ماسک رایگان توسط دارالفنون در تهران

تهران رسانه | مرکز آموزش های هنری و سینمایی دارالفنون همزمان با بیستمین سالگرد آغاز فعالیت خود، تعداد ۲۰هزار عدد ماسک رایگان توزیع نمود.

توزیع ماسک رایگان توسط دارالفنون در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مرکز آموزش های هنری و سینمایی دارالفنون در اقدامی جهادی همزمان با بیستمین سالگرد آغاز فعالیت خود در حوزه فرهنگی و هنری، در راستای مسئولیت اجتماعی و یاری رساندن در مقابله با ویروس کرونا، تعداد 20هزار عدد ماسک به هموطنان عزیز اهداء نمود.

محمدمهدی تدین موغاری، مدیر مرکز آموزش های هنری و سینمایی دارالفنون در این خصوص گفت؛ این حرکت را از جنوب تهران با یاری همکاران خود شروع کردیم، تعداد7هزار عدد ماسک را به مردم شهر تهران به مناسبت عید تا عید اهداء نمودیم و تعداد13هزار عدد ماسک بصورت اختصاصی و هدفمند به افراد سالمند، کودکان کار، عزیزان ناوگان تاکسی، پایگاه های بهداشت و حتی نانوایی های جنوب شهر و محله های محروم، اهداء شد.

بنابر این گزارش؛ این حرکت فرهنگی و جهادی موسسه دارالفنون ازسوی ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر تهران مورد تقدیر قرار گرفت.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت