احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

بادامچیان اظهار نمود؛

حضور پررنگ جوانان در حزب موتلفه

تهران رسانه | بیش از ۵۰ درصد اعضای حزب موتلفه را جوانان حدود ۴۰ سال تشکیل می دهند.

حضور پررنگ جوانان در حزب موتلفه

به گزارش تهران رسانه ؛ اسدالله بادامچیان، دبیر کل حزب موتلفه در نشست خبری ضمن تبریک روز خبرنگار درباره جوانگرایی در حزب مطبوعش گفت: حزب یک موجود جامد و ثابت نیست و بعد از مدتی که نیروها پیر میشوند افراد جوان جای آنها را می گیرند.

وی افزود: در غرب نیز احزاب به همین شکل فعالیت می کنند. سابقه طولانی دارند اما در هر دوره نیروی جدید وارد حزب می شوند.

وی همچنین گفت: بیش از ۵۰ درصد اعضای حزب موتلفه را جوانان حدود ۴۰ سال تشکیل می دهند. در حزب موتلفه بین دبیر کل و یک عضو جوان صمیمیت کامل برقرار است و هیچ مانعی برای فعالیت جوانان وجود ندارد.

دبیرکل موتلفه درباره روابط این حزب با حزب کمونیست چین گفت: روابط ما با حزب کمونیست آنقدر نزدیک است که من در زمان کرونا به آنها نامه زدم و آنها ۴۰ هزار ماسک برای ما ارسال کردند که ما به وزارت بهداشت تحویل دادیم.

وی با اشاره به اینکه رابطه ما با حزب کمونیست کره شمالی هم همینطور است، گفت: روابط بین المللی ما تنها به احزاب کمونیستی محدود نمی شود. ما کمیته احزاب اسلامی را در تهران داریم که آقای ترقی مسئول آن است و با هماهنگی وزارت خارجه و سایر دستگاه ها فعالیت می کند.

بادامچیان اظهار داشت: نشست نیروهای مقاومت دیروز در تهران به میزبانی موتلفه انجام شد که آیت الله نوری همدانی از این نشست و شخص بنده تقدیر کردند و من هم جواب نامه محبت آمیز ایشان را دادم.

وی درباره حوادث لبنان نیز گفت: ما در پی حادثه تاسف آور لبنان با حزب الله تماس گرفتیم و من به سید حسن نصرالله نامه ویژه فرستادم. همچنین به دیدار سفیر لبنان رفتم و ایشان از وضع لبنان به ما گزارش دادند.

با دامچیان با اشاره به اینکه سفیر لبنان درباره کمک های بین المللی مسائلی را مطرح کرد، گفت: من گفتم که کشوری مثل چین با برنامه از کمک های بین المللی استفاده کرد و موفق شد و کسی هم مثل شاه ما کمک های بیشتر موجب سقوطش شد.

وی افزود: درباره بازسازی هم گفتم که ما پس از جنگ یک کمیته بازسازی تشکیل دادیم، آیت الله مهدوی را در راس گذاشتیم و مشکلمان حل شد. شما هم از خبرگان و بزرگان خود استفاده کنید و بازسازی را مردمی کنید.

بادامچبان با اشاره به اینکه در رقابت کره و چین با آمریکا معلوم است که آمریکا شکست می خورد، گفت: محور ایران چین و روسیه بیش از ۲ میلیارد جمعیت دارد و اگر پاکستان و هند هم به این جبهه بپیوندند بیش از نیمی از مردم جهان را در اختیار دارند و می توانند به راحتی کار کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت