پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

مفاخریان خبر داد؛

اجرای طرح سامان بازار برای ساماندهی دستفروشان

تهران رسانه | سامانه سامان‌بازار برای ساماندهی دستفروشان و بساط‌گستران تهرانی بصورت آزمایشی آغاز بکار کرد.

اجرای طرح سامان بازار برای ساماندهی دستفروشان

به گزارش تهران رسانه ؛ سیدعلی مفاخریان بهره‌گیری از ظرفیت های موجود شهری و شناسایی متقاضیان دستفروشی را از اهداف به کارگیری این سامانه دانست و اظهار کرد: براساس دستورالعمل مشاغل سیار و بی کانون مصوب شورای شهر، متقاضیان غرفه در روزبازارهایی که برای فعالیت های مربوط به دستفروشی و بساط گستری طراحی شده باید در این سامانه ثبت نام کنند.
وی افزود: پس از ثبت نام افراد، مسیر احراز هویت و تکمیل مدارک آنان طی و برای افراد کد شناسایی صادر می‌شود. افراد پس از شناسایی به عنوان دستفروش، می‌توانند در روزبازارها، راسته بازارها یا پلازا های که در برخی ساعات شبانه روز آمادگی پذیرش دارند، جانمایی شوند.

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با تاکید بر این که جانمایی دستفروشان براساس میزان حضور فعال در کسب و کار و نوع خدمات آنان انجام می‌شود، گفت: مناطق ۱۷ و ۶ و ۱۱ برای اجرای آزمایشی ساماندهی دستفروشان به عنوان مناطق پایلوت معرفی شوند. با توجه به تعداد بالای دستفروشان در خیابان ولیعصر (عج)و پیگیری نیروی انتظامی، مقرر شده است که برای نظم بخشی به پیاده رو ، همزمان با طرح جمع آوری دستفروشان از پیاده رو ولیعصر به ساماندهی و جانمایی آن ها در زمینی که در ابتدای خیابان نکویی اقدام شود و سامان بازار برای این محدوده فعالیت پایلوت را آغاز می‌کند.

مفاخریان در ادامه تصریح کرد: متقاضیان میتوانند به آدرس www.samandehi.tehran.ir مراجعه کنند و در بخش سامان بازار اطلاعات خود را وارد کنند تا بتوانند پس از احراز هویت، از ظرفیت موجود برای کسب و کار استفاده کنند.

وی با تاکید بر نقش همراهی مردم در انتظام بخشی و ساماندهی موفق پیاده‌روها گفت: شهروندان با خرید نکردن از دستفروشان و بساط گسترانی که در اماکن غیر مجاز و مزاحم تردد عابرین مستقر هستند، باعث می‌شوند تا این افراد، برای جانمایی در محل هایی با زیرساخت کافی از جمله روشنایی، ایمنی و پارکینگ تشویق شوند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت