رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

محیط زیست رسانه؛

دستگیری قاچاقچی حیات وحش در تهران

تهران رسانه | قاچاقچی حیات وحش در یکی از میادین منطقه ۲ تهران به همراه سلاح سرد دستگیر و با اعلام جرم و تشکیل پرونده قانونی، تحویل مقامات قضائی شد.

دستگیری قاچاقچی حیات وحش در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ ارشد یگان محیط زیست استان تهران گفت: فردی که با استفاده از شیوه های تبلیغاتی مختلف در فضای مجازی اقدام به خرید و فروش گونه های جانوری از جمله پرندگان شکاری می کرد، به دام ماموران افتاد.

فرهاد زندی با اعلام این خبر اظهار کرد: این فرد متخلف که از مدتی قبل برابر گزارشات اعلامی و بررسی‌های انجام شده، تحت رصد یگان حفاظت محیط زیست استان تهران قرار داشت، روز گذشته در یکی از میادین منطقه ۲ تهران به همراه سلاح سرد دستگیر  و با اعلام جرم و تشکیل پرونده قانونی، تحویل مقامات قضائی شد.

وی افزود: در بررسی‌های اولیه از این متخلف با نام ع. ق که در هنگام دستگیری یک بهله پرنده شکاری از نوع عقاب طلایی را نیز برای فروش و معامله به همراه داشت، مشخص و محرز شد که وی از مدت‌ها قبل در حوزه خرید و فروش غیرقانونی حیات وحش خصوصاً پرندگان کمیاب و یا در حال انقراض و حمایت شده فعالیت داشته و بخشی از فعالیت‌های این متخلف در فضای مجازی و بازار پرندگان خلیج بوده است.

زندی گفت: در سال‌های اخیر متأسفانه بخشی از جرایم و فعالیت‌های قاچاقچیان حیات وحش به صورت سازمان یافته در فضای مجازی بوده، و آنها غافل از این موضوع که فضای مجازی نیز به طور دقیق در رصد اطلاعاتی و عملیاتی یگان حفاظت محیط زیست با همکاری پلیس سایبری و دیگر نهادهای مسئول و همکار قراردارد، به معامله می‌پردازند و در نهایت در دام قانون گرفتار می‌شوند.

وی همچنین در خصوص پرنده شکاری مکشوفه هم تصریح کرد: عقاب طلایی کشف شده از این متخلف نیز برای بررسی وضعیت سلامت به یکی از مراکز نگهداری مجاز حیات وحش در تهران تحویل داده شد تا در صورت برخوردی از سلامت کامل و توان پروازی در آینده نزدیک در زیستگاه‌های طبیعی استان رهاسازی شود.

ارشد یگان حفاظت محیط زیست استان تهران یادآور شد: عقاب طلایی از جمله پرندگان رو به انقراض در ایران است و احتمال از بین رفتن این پرنده‌ی باشکوه وجود دارد از این رو این پرنده در فهرست سازمان حفاظت محیط زیست ایران قرار دارد و در اختیار داشتن این جاندار برای کسانی که آن‌را خرید و فروش و یا نگهداری می‌کنند، جریمه‌های سنگین قانونی در پی خواهد داشت.

زندی در پایان افزود: برابر دستور مقام قضائی تحقیقات و بررسی‌های بعدی در خصوص این فرد، متعاملین، مخفیگاه و دیگر موضوعات وابسته ادامه دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت