انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

شنبه 1405/03/23

تئاتر رسانه؛

برنامه این هفته تالارهای نمایشی مجموعه تئاتر شهر

تهران رسانه | برنامه این هفته تالارهای نمایشی مجموعه تئاتر شهر در حالی اعلام شد که سه اثر نمایشی این هفته در تالارهای چهارسو، قشقایی و سایه مجموعه تئاتر شهر به صحنه می روند.

برنامه این هفته تالارهای نمایشی مجموعه تئاتر شهر

به گزارش تهران رسانه ؛ دو اثر نمایشی جدید از این هفته جاری در تالارهای قشقایی و سایه مجموعه تئاتر شهر اجراهای خود را خود آغاز می کنند.

برنامه این هفته تالارهای نمایشی مجموعه تئاتر شهر در حالی اعلام شد که سه اثر نمایشی این هفته در تالارهای چهارسو، قشقایی و سایه مجموعه تئاتر شهر به صحنه می روند.

«بیداری» عنوان یکی از تازه ترین آثار نمایشی مجموعه تئاتر شهر به نویسندگی ژولیان گارنر است که از روز یکشنبه شانزدهم شهریور ماه به کارگردانی داود دانشور و بازی(به ترتیب حروف الفبا) رضا امامی، گیلدا حمیدی، افشین زارعی و فرزانه نشاط خواه ساعت 19:30 به مدت زمان 60 دقیقه و قیمت بلیت 30 هزار تومان در تالار قشقایی اجرای خود را آغاز می کند.

«بیداری» روایت یک معلول ذهنی است. او در اثر جرمی که مرتکب شده در زندانی تحت مراقبت قرار می گیرد .بعد از مدتی سرزندانبان او را به یکی از روستاهای اطراف شهر منتقل می کند تا به زندگی طبیعی بازگردد اما آشنایی معلول ذهنی در روستا با یک زن اتفاقاتی را رقم می زند که پس از چند ماه موجب شگفتی می شود.

«بین یه عالمه ماهی» به نویسندگی و کارگردانی امیر دلفانی نمایش جدید دیگری است که از روز سه شنبه هجدهم شهریور ماه ساعت 19 با مدت زمان 60دقیقه و قیمت بلیت 30 هزار تومان در تالار سایه به صحنه می رود. در این نمایش خشایار قائد رحمتی، مهدی یگانه، امیر دلفانی و ایمان عبدی به عنوان بازیگر حضور دارند.

نمایش «بین یه عالمه ماهی» روایت کوچ پنج خانواده جنوب کشور است که در دهه 40 شمسی به پایتخت کوچ می کنند.

نمایش «اودیسه 2020» به نویسندگی امین طباطبایی و کارگردانی آرش دادگر هم که از روز دوشنبه 27 مرداد ماه در تالار چهارسو اجرای خود را آغاز کرده ساعت 19:30 با مدت زمان 80دقیقه و قیمت بلیت 40 هزار تومان به صحنه می رود.

«اودیسه 2020» که آرش دادگر، امین طباطبایی و ندا حبیبی در آن به عنوان بازیگر حضور دارند، یک روایت نمایشی متفاوت درباره جنگ تروا وسازنده اسب چوبی است که «اولیس» شخصیت نمایش پس از 10 سال آوارگی به خانه باز می گردد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
واگذاری تاکسی های برقی جدید در تهران

واگذاری تاکسی های برقی جدید در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از واگذاری ۱۱۰۰ دستگاه تاکسی برقی به رانندگان خبر داد.

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت