پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

پرند رسانه؛

از زحمات شهردار پرند قدردانی شد

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر پرند از زحمات شهردار و مجموعه نیروهای شهرداری به منظور اجرای پروژه های عمرانی هفته دولت تجلیل و قدردانی کردند.

از زحمات شهردار پرند قدردانی شد

به گزارش تهران رسانه ؛ آریا خانی رئیس شورای اسلامی شهر پرند در ابتدای این جلسه با تأکید بر اینکه تلاش مجموعه مدیریت شهری پرند در راستای توسعه، آبادانی و رضایت شهروندان گرامی است، افتتاح پروژه های عمرانی در هفته دولت را گامی مهم در توسعه زیرساخت ها دانست.
خانی در ادامه بیان داشت: روند پرشتاب توسعه و آبادانی شهر پرند، مرهون تلاش شهردار محترم، اعضای شورای شهر و مجموعه کارکنان شهرداری است و با قوت ادامه خواهد یافت.
رئیس شورای اسلامی شهر پرند، تشریح کرد: مهندس عرب منتخب کلیه اعضای شورای اسلامی شهر پرند است و با قدرتِ ریسک پذیری، شجاعت، توانمندی و شایستگی ایشان، برنامه ها و تفکرات شورای اسلامی شهر در هفته دولت محقق شد.
آریا خانی خاطر نشان کرد: با همدلی و اتحاد کلیه اعضای شورای شهر و همکاری مهندس عرب، روند توسعه شهر را با قوت ادامه خواهیم داد و با تحویل شهر برنامه های ویژه ای برای فاز های ۳ تا ۶ خواهیم داشت.
خانم فریبا مراد پور نیز در ادامه این جلسه گفت: اعضای شورای اسلامی شهر برای خدمتگزاری به شهروندان متحد و یکدل هستند و خدا را شاکریم که با انتخاب شهرداری پرتلاش و مسئولیت پذیر، توانسته ایم رضایت شهروندان را در فاز های تحت مدیریت شهرداری ایجاد نماییم.
مرادپور تأکید کرد: تلاش های زیادی از سوی مدیریت شهری پرند برای توسعه و آبادانی زیرساخت ها صورت گرفته است.
سعید میرزایی رئیس کمیسیون عمران و برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر نیز در سخنانی با تأکید بر اتحاد و انسجام اعضای شورای شهر، خاطر نشان کرد: مدیریت شهری پرند در هفته دولت اقدامات ارزشمندی برای توسعه زیرساخت ها به انجام رساند و با افتتاح ۹ پروژه عمرانی در بسیاری از زمینه ها در پرند رکود زد که جا دارد از تلاش های شهردار ساعی جناب مهندس عرب به عنوان سکاندار مدیریت شهری قدردانی نماییم.
حسین کسمرادی سخنگو و رئیس کمیسیون حقوقی، ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر پرند نیز در این جلسه، اظهار داشت: در هفته دولت با همت مضاعف و تلاش بی وقفه شهردار محترم، اعضای شورای اسلامی شهر و نیروهای خدوم شهرداری شاهد افتتاح پروژه های خوبی در شهر پرند بوده ایم که جای قدردانی دارد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر پرند با بیان اینکه آبروی ما در گروی خدمت به مردم است، افزود: کلیه اعضای محترم با حفظ احترام متقابل، همدلی و وحدت، به فکر آبادانی و توسعه شهر هستند و با تحویل سایر فاز ها وظیفه سنگینی بر عهده مدیریت شهری قرار خواهد گرفت.
محمد کریمی رئیس کمیسیون خدمات شهری و فضای سبز شورای شهر نیز بیان داشت: امسال با همکاری اعضای شورا و شهردار محترم گام های بلندی برای توسعه همه جانبه زیرساخت ها برداشته شده است که نتایج مثبتی برای شهروندان در پی داشته و موجب سربلندی مدیریت شهری گردیده است.
محمد فولادی رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر نیز تصریح کرد: مدیریت شهری پرند در حوزه عمران و آبادانی، موفقیت ها و رشد چشمگیری داشته است و تحسین بسیاری را در سطح استان تهران برانگیخته.
فولادی با تاکید بر لزوم بهره گیری از فرصت های سرمایه گذاری در شهر پرند، اضافه کرد: این موفقیت ها ماحصل همدلی و همراهی شهردار محترم و اعضای شورا است و بنده رمز توسعه و پیشرفت را فقط در یک کلمه می دانم و آن وحدت است.
وی تصریح کرد: شهردار، نیروهای شهرداری و اعضای شورای شهر در حال تلاش برای توسعه پرند هستند و موفق شده اند تا پرچم این شهر جدید را در استان تهران بالا ببرند.
علیرضا عرب شهردار پرند در پایان این جلسه ضمن قدردانی از همکاری، همفکری و توجه ویژه اعضای شورای اسلامی شهر، گفت: از حُسن نظر یکایک شما نمایندگان مردم خوب پرند در پارلمان محلی تشکر می کنم که موجب دلگرمی ما و همکارانمان در شهرداری شده اید.
شهردار پرند افزود: اگر امروز حال و روز عمرانی شهر پرند خوب است و رضایت شهروندان را به دنبال داشته، ماحصل توجه، مودت، همفکری و همکاری شما است.
علیرضا عرب خاطر نشان کرد: با اجرای تفاهم نامه تحویل شهر، برنامه های ویژه ای برای فازهای ۳ تا ۶ در نظر گرفته ایم و با وجود نیازها و کمبودهای متعدد به دنبال رضایتمندی نسبی شهروندان عزیز این فازها هستیم.
در پایان این جلسه با اهدای لوح تقدیر از زحمات علیرضا عرب شهردار پرند تجلیل به عمل آمد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت