آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

یزدی خواه عنوان کرد؛

ایجاد آرامستان در اطراف تهران

تهران رسانه | ایجاد آرامستان در شرق، غرب، شمال و جنوب تهران باید در دستور کار شهرداری تهران باشد چرا که در زمان بروز حوادث غیر مترقبه بهشت زهرا پاسخگوی تعداد کشته شدگان نخواهد بود.

ایجاد آرامستان در اطراف تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت نیرو برای اختصاص آب از تصفیه خانه جنوب تهران و رودخانه کن به اراضی کشاورزی ری اقدام کند.

سید علی یزدی خواه ظهر دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان ری که با محوریت بررسی مسائل و مشکلات بخش کهریزک و با حضور حسین توکلی کجانی، فرماندار ویژه ری در سالن جلسات بخشداری ری برگزار شد با اشاره به اینکه ری پتانسیل خوبی در حوزه توسعه صنعتی دارد، اظهار داشت: برای جذب سرمایه گذاران در جنوب تهران باید مشوق‌هایی را در نظر داشت تا تولیدکنندگان بتوانند در این منطقه سرمایه گذاری کنند.

یزدی خواه با بیان اینکه کیفیت محصولات کشاورزی در کهریزک و حسن آباد به دلیل حمل و پردازش زباله‌های خانگی و صنعتی و بیمارستانی به آرادکوه کاهش پیدا کرده است گفت: وزارت نیرو باید نسبت به اختصاص آب از تصفیه خانه جنوب و رودخانه کن به اراضی کشاورزی شهرستان ری اقدامات لازم را انجام دهد چرا که در حال حاضر اراضی کشاورزی کهریزک به علت نبود آب خشک شده و باید قسمتی از آب تصفیه شده به این منطقه اختصاص یابد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: حضور اتباع بیگانه و معتادان متجاهر در ری از مشکلات دیگر ری محسوب می‌شوند و باید مسئولین متولی نسبت به سامان دهی آن اقدام کنند.

وی بیان داشت: ایجاد آرامستان در شرق، غرب، شمال و جنوب تهران باید در دستور کار شهرداری تهران باشد چرا که در زمان بروز حوادث غیر مترقبه بهشت زهرا پاسخگوی تعداد کشته شدگان نخواهد بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت