سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

یک شنبه 1404/03/25

گردشگری رسانه؛

ایجاد ۱۱ منطقه گردشگری روستایی در فیروزکوه

تهران رسانه | ۱۱ منطقه گردشگری روستایی با هدف تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری و مهاجرت معکوس روستاییان در شهرستان فیروزکوه ایجاد می‌شود.

ایجاد ۱۱ منطقه گردشگری روستایی در فیروزکوه

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فیروزکوه گفت: ۱۱ منطقه گردشگری روستایی با هدف تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری و مهاجرت معکوس روستاییان در این شهرستان ایجاد می‌شود.
«ابراهیم اکبری» در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: ماهیت اصلی این اقدام، سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال پایدار برای جمعیتی است که پیش از این از روستاهای شهرستان به شهرهای بزرگتر رفته‌اند تا از این طریق بتوان رونق و آبادانی را در این مناطق مجددا احیا کرد.
وی با اشاره به اینکه مقدمات آن در جلسه‌هایی با حضور بخشداران ارجمند و مرکزی و دهیاران تعدادی از روستاها مورد بررسی قرار گرفته است، بیان کرد: هفت روستا شامل سله‌بن، اهنز، بهان، آسور، طهنه، لزور و ورسخوران در بخش ارجمند و چهار روستای جلیزجند، طارس، خمده و هرانده در بخش مرکزی به همین منظور شناسایی شده است.
رییس اداره میراث فرهنگی فیروزکوه با بیان اینکه مشاور طرح تعیین شده و آغاز بکار کرده است، اضافه کرد: با همکاری بخشداران و دهیاران، زمین‌های مستعد این روستاها در مرحله شناسایی قرار دارد تا نسبت به رفع موانع و مشکلات پیش‌روی سرمایه‌گذاری اقدام شود.
به گفته «اکبری» پس از ارزیابی کارشناسی توسط این نهاد، نوع خدمات قابل ارائه در این زمین‌ها در قالب طرح‌های اقامتی، پذیرایی و تفرجگاهی مشخص می‌شود.
وی با بیان اینکه مطالعات کارشناسی این اقدام تا یک ماه آینده به اتمام می‌رسد، ابراز امیدواری کرد که با همکاری بخش خصوصی بتوان سرمایه‌گذاری مطلوبی را در این منطقه به انجام رساند تا زمینه ایجاد اشتغال و حضور مجدد ساکنان بومی و محلی فراهم شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت