انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

گردشگری رسانه؛

رونمایی از برند گردشگری ایران

تهران رسانه | همزمان با روز جهانی گردشگری از برند گردشگری ایران رونمایی شد.

رونمایی  از برند گردشگری ایران

به گزارش تهران رسانه ؛ مراسم روز جهانی گردشگری با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزاز شد و در این مراسم که میزبان آن هتل بزرگ ارم بود، از تمبر، نشان و برند ملی گردشگری، سند راهبردی توسعه گردشگری، سامانه طرح تطبیق استاندارد تاسیسات گردشگری، سامانه نظارت بر تاسیسات گردشگری، سه کتاب در حوزه گردشگری و پروژه‌های گردشگری ادارات استانی رونمایی شد.

در این‌برنامه، پیام دبیر کل سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) برای حاضران در سالن پخش شد.

در بخشی از پیام زوراب پولولیکاشویلی به این‌رویداد، آمده بود: «برای بسیاری از جوامع روستایی، گردشگری یک خط زندگی معنادار محسوب می‌شود. گردشگری همچنین همکاری را تشویق می‌کند و به جوامع روستایی در حفظ میراث‌طبیعی و فرهنگی‌شان کمک می‌کند. این صنعت برای روستاییان به‌ویژه زنان و جوانان شغل و فرصت‌های کاری در خارج از شهرها را فراهم کرده است، اما قدرت اصلی این صنعت هنوز باید کاملاً درک شود. در روز گردشگری جهانی امسال قرار است توانایی منحصربه‌فرد این صنعت در توسعه روستایی را درک کنیم.»

همچنین در این‌مراسم، حمزه‌زاده رئیس جامعه هتلداران گفت: در این‌شرایط سخت، سازمان تامین اجتماعی و وزارت نیرو با نهایت سخت‌گیری با کسانی که فعالیت‌شان متوقف شده و بی‌کار یا تعدیل شده‌اند، برخورد می‌کند. تا زمانی‌که به یک همدلی و هم‌افزایی در کشور نرسیم، این بحران همچنان با ما باقی خواهد بود.

در ادامه از تمبر و برند ملی گردشگری و سیمرغ به عنوان نشان گردشگری جمهوری اسلامی ایران، سند راهبردی توسعه گردشگری، سامانه طرح تطبیق استاندارد تاسیسات گردشگری، سامانه نظارت بر تاسیسات گردشگری و سه کتاب در حوزه گردشگری رونمایی شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت