نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

ورزش رسانه؛

نفرات برتر تیر و کمان آنلاین پایتخت معرفی شدند

تهران رسانه | مسابقات تیر و کمان آنلاین از ۲۲شهریور ماه تا ۱۲مهر ماه در سطح استان تهران برگزار شد.

نفرات برتر تیر و کمان آنلاین پایتخت معرفی شدند

به گزارش تهران رسانه ؛ رییس هیات تیروکمان استان تهران از معرفی نفرات برتر آنلاین زنان و مردان در بخش ریکرو و کامپوندخبر داد.

کتایون طبسی روز شنبه افزود: در این رویداد ۹۷ ورزشکار از ۱۴ باشگاه تیراندازی با کمان استان با رعایت پروتکل های بهداشتی شرکت داشتند.

رییس هیات تیروکمان استان تهران با بیان اینکه این رقابت آنلاین برای نخستین بار در سطح استان تهران برگزار شده است گفت: این رقابت ها در راستای حفظ آمادگی جسمانی و سلامت ورزشکاران انجام تا آنان بتوانند در زمان فراغت و دوری از مسابقات سطح توان خود را افزایش دهند.

وی خاطر نشان کرد: در بخش ریکرو مردان نیز امیرحسین پور حامدی، علی مومنی و محمدرضا خدابنده لو و در بخش کامپوند نیز آرین رضایی، محمد مصداقی و حسین درویش توانستند جایگاه اول تا سوم را کسب کنند.

طبسی ادامه داد: همچنین در بخش ریکرو زنان غزال قاضی نوری، مهتا عبدالهی و شایلی قربانی و در بخش کامپوند نیز پریسا سپاهانی، فریبا عسگری و سارا عسگری جایگاه برتر را کسب کردند.

به گفته وی این مسابقات از ۲۲شهریور ماه تا ۱۲مهر ماه در سطح استان تهران برگزار شد که جوایز این مسابقات با حضور رییس فدراسیون و مدیرکل ورزش و جوانان روز دوشنبه در سایت مجموعه آزادی اهدا خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت