آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

کتاب رسانه؛

کتاب «تا اوج سحر بیدارم» منتشر شد

تهران رسانه | سومین اثر ادبی منظوم «دکتر الهیار نزادی نیاسر» با نام «تا اوج سحر بیدارم» توسط نشر دندانه منتشر شد.

کتاب «تا اوج سحر بیدارم» منتشر شد

به گزارش تهران رسانه ؛ این مجموعه شعر، سومین اثر ادبی منظوم دکتر الهیار نزادی نیاسر است که پس از «بیشه مژگان تو» و «آیینه شیدایی» منتشر می‌شود.
در این مجموعه، غزل به عنوان رهگذاری میان عقل و دل، به پارادوکس‌های روزمره یک انسان امروزی پرداخته، و زیستن در لحظه اکنون را تنها کلید رهایی بشر از بند سهمگین روزگار می‌داند.

الهيار نزادى نياسر زاده مرداد ماه ۱۳۵۹ در تهران، دندان‌پزشک و متخصص راديولوژى دهان، فک و صورت، علاوه بر تأليف کتاب و مقالات مرتبط با رشته راديولوژى، در زمينه ادبيات منظوم و مکتوبات آيينى نيز فعاليت دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت