احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

همراه خبر داد؛

بازرسی از ۱۸۶ جایگاه فعال سی ان جی در استان تهران

تهران رسانه | در ۶ ماه نخست امسال ۳۸۰ مورد بازدید از ۱۸۶ جایگاه فعال سی ‌ان‌ جی توسط کارشناسان منطقه استان تهران انجام شده است.

بازرسی از ۱۸۶ جایگاه فعال سی ان جی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس امور جایگاه‌های عرضه گاز طبیعی فشرده (سی‌ان‌جی) منطقه تهران از بازرسی ۱۸۶ جایگاه فعال عرضه در استان خبر داد.

فرهاد همراه گفت: در ۶ ماه نخست امسال ۳۸۰ مورد بازدید از جایگاه توسط کارشناسان منطقه تهران انجام شده است.

وی تأکید کرد: به‌منظور حمایت از حقوق شهروندان و مصرف‌کنندگان، با نظارت مستقیم و پیگیری‌های مستمر، برنامه کالیبراسیون دوره‌ای نازل‌ها و آزمون صحت‌سنجی بیش از ۷۰۰ نازل فعال سطح استان نیز انجام شده است.

رئیس امور جایگاه‌های سی‌ان‌جی منطقه تهران با تأکید بر اهمیت و توجه به استانداردسازی جایگاه‌ها گفت: هم‌اکنون بیش از ۷۰ جایگاه استان موفق به دریافت گواهی استاندارد ادواری شده‌اند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت