رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

از سوی فرهنگسرای سرو؛

آموزش مهارت های زندگی در فضای مجازی

تهران رسانه | سلسله برنامه های آموزش مهارت های زندگی با عنوان مدرسه زندگی از سوی فرهنگسرای سرو با هدف توانمندسازی خانواده ها برای حل مشکلات پرورشی کودکان به صورت مجازی برگزار می شود.

آموزش مهارت های زندگی در فضای مجازی

به گزارش تهران رسانه ؛ برنامه های آموزشی و کارگاهی مهارت‏های زندگی از سوی فرهنگسرای سروو با هدف توانمندسازی خانواده ها در جهت مواجهه با مشکلات پرورشی و آموزشی کودکان به صورت مجازی برگزار می شود.
این برنامه ها در قالب کلیپ های چند دقیقه ای با عنوان مدرسه زندگی بوده و نیوشا باطنی به عنوان مشاور کودک وخانواده اجرا و کارشناسی این کارگاه ها را بر عهده دارد.
گفتنی است در سلسله بخش های مدرسه زندگی که در فضای مجازی دسترس علاقمندان خواهد بود، به تفکر خلاق و نقش آن در حل مشکلات از سوی کودکان در محیط جامعه می پردازد و این فرضیه را دنبال می کند که افرادی که خلاقیت بیشتری دارند،می توانند با روش ها و شیوه های متنوع تری مشکلات را حل کنند و این می تواند به کسب موفقیت های بیشتر در افرادکمک کند.
علاقمندان جهت استفاده از این برنامه می توانند به اینستاگرام فرهنگسرای سرو به نشانی @farhangsara_sarv مراجعه کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت