شرط بقا و توسعه کشاورزی در استان تهران

نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

شنبه 1404/07/12

فخاری اظهار نمود؛

آمار بازداشتی های اعضای شورا در استان تهران

تهران رسانه | آمار بازداشتی های اعضای شورای اسلامی در استان تهران نسبت به تعداد جامعه شوراها تعداد زیادی نیست.

آمار بازداشتی های اعضای شورا در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رییس شورای اسلامی استان تهران با اشاره به بازداشت تعدادی از اعضای شوراها در شهرستان‌های مختلف تهران گفت: این آمار نسبت به تعداد جامعه شوراها، تعداد زیادی نیست همچنین باید به این موضوع اشاره کرد که بخشی از این دستگیری‌ها مربوط به تخلفات اعضا در ادوار گذشته است که هم اینک دستگاه قضا به آن رسیدگی می‌کند.

وی با بیان اینکه تعداد بازداشتی‌ها در این دوره از شوراها نسبت به گذشته بیشتر نیست، ادامه داد: بخشی از این تخلفات شخصی است و مربوط به نهاد و شورا نیست علاوه بر اینکه برخی از اعضا نیز هنوز جرمشان اثبات نشده و نمی‌توان در رابطه با آن اظهارنظر کرد و باید منتظر نتیجه نهایی ماند.

به گفته الهام فخاری، در این دوره از فعالیت شوراها تلاش شد با توجه به تنوع سلایق، شوراها به عنوان یک نهاد مدنی فعالیت‌های موثری انجام دهند همچنین در بُعد نظارتی و راهبری و توسعه در بخش‌های مختلف اقداماتی را انجام داده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

تهران رسانه | طبق افکارسنجی‌ها بیش از ۵۰ درصد شهروندان نسبت به حضور دستفروشان در مترو مشکلی ندارند.

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از برگزاری جشن هفته تهران در روز ۱۶ مهر در برج آزادی خبر داد.

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به شبکه‌های سودجو در اجاره دادن غیرقانونی معابر عمومی به دستفروشان گفت: شهرداری با حمایت قوه قضائیه با این افراد برخورد خواهد کرد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت