رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

شنبه 1404/05/11

داریوش بیات نژاد عنوان کرد؛

پذیرش دختران فراری در استان تهران

مدیرکل بهزیستی استان تهران با اعلام پذیرش ۱۶۴ دختر فراری گفت: بیشترین علت فرار دختران طبق آمار اغفال است.

پذیرش دختران فراری در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ داریوش بیات‌نژاد در رابطه با خدمات تخصصی برای دختران فراری گفت: پذیرش در مراکز مداخله در بحران، انجام مصاحبه، مشاوره روانشناسی، مددکاری و روانپزشکی و ارجاع به خانواده پس از حمایت های مادی و معنوی است.

او آخرین آمار این گروه از دختران را مربوط به سال ۹۶ عنوان کرد و گفت: حدود ۱۶۴ نفر پذیرش شدند که میانگین سنی آنها ۱۱ تا ۱۶ سال است؛ همچنین بیشترین علت فرار طبق آمار اغفال است.

بیات‌نژاد گفت: همچنین بیشترین محل اسکان دختران فراری طبق آمار، خیابان است؛ همچنین طبق آمار اولین پیامد و تجربه پس از فرار، دستگیری توسط نیروی انتظامی گزارش شده‌است.

پذیرش ۵۶ فرد مبتلا به اختلال هویت جنسی

وی همچنین در رابطه با خدمات ارائه شده در سازمان بهزیستی به افراد مبتلا به اختلال هویت جنسی گفت: دوره‌های آموزشی مهارت‌های زندگی (بالاخص در خصوص افزایش اعتماد به نفس)، کاریابی و کلیه دوره‌هایی که برای توانمندسازی موثر است، برگزار می‌شود. همچنین معرفی آنها به مراکز فنی – حرفه ای یا جهاد دانشگاهی( با توجه به علاقمندی فرد) جهت اخذ مدرک شغلی می‌تواند، بهترین راه برای حمایت از آنها باشد.

اوافزود: برگزاری جلسات گروه‌های حمایتی Support Group از جمله این حمایت‌ها است، افراد T.S بهترین منبع برای حمایت از یکدیگر هستند. در این جلسات ضمن بیان مشکل‌های موجود، نسبت به ارائه راه‌حل موثر یکدیگر را یاری می‌رسانند.

بیات‌نژاد تاکید کرد: حمایت‌های مالی برای توانمندسازی این افراد طبق دستورالعمل حمایت‌های مالی دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی در سال ۱۳۹۵؛ کمک هزینه‌های درمانی، کمک هزینه آموزش‌های فنی و حرفه ای، کمک هزینه اشتغال، کمک هزینه ودیعه مسکن، کمک هزینه تحصیلی، کمک هزینه اقامت موقت و کمک هزینه خرید لوازم منزل است.

او در ادامه در رابطه با مراکز ارائه‌دهنده خدمات گفت: تمام مراکز مداخله در بحران در شهرستان‌های استان تهران، خدمات تخصصی مددکاری، روانشناسی، پزشکی و در صورت نیاز حقوقی را به این گروه هدف ارائه می‌دهند.

بیات‌نژاد در خصوص تعداد افراد پذیرش شده در مراکز طی 6 ماهه اول سال جاری گفت: ۵۶ نفر در این رابطه پذیرش شده‌اند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت