طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

آگهی رسانه؛

بانکداری هوشمند از نظر دومان سهند

تهران رسانه | دومان سهند بانکداری بدون شعبه های فیزیکی و جایگزینی هوش مصنوعی به جای انسان را بانکداری هوشمند می نامد و معتقد است تا سال ۲۰۵۰، بانکداری هوشمند می شود.

بانکداری هوشمند از نظر دومان سهند

گروه مالی مریل لینچ “Merrill lynch” یکی از موفق ترین ها در حوزه خود بود .
این مجموعه به دلیل فرهنگ بانکداری زمانه خود که شامل ؛ احترام به مشتری و کارمندان بود به مادرمریل شهرت داشت .
در سال 2001 استنلی اونیل “Stanley Oneal”در این شرکت ظهور کرد . اونوه یک برده آزاد شده بود که در دانشگاه هاروارد درس خوانده بود و بعد از کار در کارخانه جنرال موتورز، بدون تجربه در کارگزاری اوراق بهادار، در وال استریت مشغول به کار شد.
انیل در سال 1986 به استخدام این گروه مالی درآمد . او اداره بزرگترین بخش کارگزاری اوراق بهادار شرکت مریل را برعهده گرفت و تا اواخر دهه 90 که مدیر ارشد امور مالی بود، باعث اخراج هزاران نفر شد و در نهایت، در سال 2001 مدیر عامل شد . او با مدیریت سنتی، فرهنگ سازمانی بانکداری را زیر پا گذاشت و باعث نفرت مشتریان و کارمندان از این برند شد .
او با سرمایه‌گذاری‌های اشتباهش، بخصوص در مورد ادغام با شرکت “Wachovia”، بالغ بر 8 میلیارد دلار به مریل لینچ ضرر مالی وارد کرد . اونیل این مجموعه را با رسوایی کامل ترک کرد .
بانکداری مدرن با استفاده از مدیرعامل های جوان و کارآفرین، با گذر از این تجربه ها، توانسته از تکرار این اشتباه‌ها جلوگیری کند .

بانکداری هوشمند از نظر دومان سهند
دومان سهند بانکداری بدون شعبه های فیزیکی و جایگزینی هوش مصنوعی به جای انسان را بانکداری هوشمند می نامد و معتقد است تا سال ۲۰۵۰ ، بانکداری هوشمند می شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت