شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

قدس رسانه؛

سالن سینمایی شهرقدس آماده اکران فیلم

تهران رسانه | با تحویل فیلم به مسوول سالن سینمایی شهر قدس می‌توان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و رعایت حضور یک سوم جمعیت از این سالن بهره‌برداری کرد.

سالن سینمایی شهرقدس آماده اکران فیلم

به گزارش تهران رسانه ؛ غلامرضا آبکار رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان قدس گقت؛ انتخابات موضوع مهمی است که این امر با دیدگاه فرهنگی در شورای فرهنگ عمومی مورد بررسی قرار گرفته و یکی از مصوبات با اهمیت در این شورا جذب مشارکت‌های مردمی در انتخابات ۱۴۰۰ است.

وی گفت: با کمک هیأت اندیشه ورز شورای فرهنگ عمومی طرحی در این خصوص تهیه شد که مورد اسقبال مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان واقع و مقرر شد به همه شهرستان‌ها ابلاغ شود تا با افزایش نشاط اجتماعی بتوان انتخابات پیش رو را برگزار کرد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قدس با اشاره به اینکه تاکنون۸۰ درصد مصوبات شورا با همکاری ادارات عضو انجام شده افزود: در سال جاری ۳۰ مصوبه در شورای فرهنگ عمومی تصویب شد که ۲۶ مصوبه عملیاتی و ۴ مصوبه انجام نشده و رشد و اعتلای فرهنگ عمومی جامعه زمانی میسر می‌شود که همه ادارات و سازمان‌ها در کنار یکدیگر بوده و همراه هم باشند.

آبکار در خصوص حمایت از نویسندگان بومی به خریداری کتاب از نویسنده و معرفی نویسندگان به ناشران اشاره کرد و در ادامه گفت: بهبود وضعیت فرهنگی، اجرایی شدن و ارتقا سطح فرهنگی هر جامعه‌ای بستگی به همکاری همه ادارات و سازمان‌ها دارد اما یکی از مشکلات که مانع پیشرفت کار می‌شود، تأمین اعتبارات است که تاحد بسیاری از اجرایی شدن امور فرهنگی جلوگیری می‌کند.

وی اضافه کرد: یکی از این موارد تهیه کتابی در خصوص اخلاق بوده که قرار شد با خریداری حدود ۴۰ جلد و در اختیار قراردادن میان اعضای شورا مشکل را تا حدودی حل کنیم که نیازمند مساعدت شهرداری است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قدس بیان کرد: انجمن نمایش شهرستان سالنی برای تمرین ندارد و در این خصوص مقرر شد بخشی از زمین اداره برای ساخت سالنی به منظور انجام تمرین در حوزه های موسیقی، نمایش و هنرهای تجسمی اختصاص یابد که رفع این مشکل منوط به همکاری و مساعدت شورای اسلامی و شهرداری است.

آبکار ادامه داد: تولید محتوا توسط انجمن نمایش شهرستان در خصوص شعار سال با حمایت مالی شورای اسلامی شهر نیز از دیگر مصوبات اجرایی نشده و لازم است بودجه‌ای در این زمینه تعریف شود.

وی در ارتباط با برنامه‌های اجرایی در نظر گرفته شده گفت: جشنواره تولید کننده برتر و حمایت از کالای ایرانی در مبارزه با قاچاق کالا، تشکیل شورای نویسندگان شهرستان و معرفی کتاب سال نویسندگان بومی، شناسایی مشاهیر و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی سالمندی و قصه گویی پدربزرگان و مادربزرگان با نوه‌ها در سامانه شاد بخشی از اقدامات در حوزه فرهنگ عمومی بوده که در حال بررسی و اجرایی شدن است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قدس در خصوص سینمای شهرقدس عنوان کرد: نبود سینما با توجه به تراکم بالای جمعیتی یکی از مشکلات بخش فرهنگی است که در این زمینه سالن سینمایی در حال راه‌اندازی و آماده اکران بوده و در مرحله امور اداری است که با تحویل فیلم به مسؤول سالن سینمایی می‌توان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و رعایت حضور یک سوم جمعیت از این سالن بهره‌برداری کرد.

آبکار در ارتباط با شورای توسعه فرهنگ قرآنی تصریح کرد: این شورا ذیل شورای فرهنگ عمومی به تازگی راه اندازی شده و کمک‌هایی از جمله ارائه تسهیلات به مؤسساتی که از این اداره مجوز داشته، بیمه حافظان قرآن کریم، برگزاری جشنواره و محافل انس با قرآن، تهیه بانک اطلاعات فعالان حوزه قرآنی بخشی از اقداماتی است که در این شورا انجام خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت