شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

فشم رسانه؛

توجه ویژه مدیریت شهری فشم به حوزه روابط عمومی و امور فرهنگی

تهران رسانه | مدیریت شهری اوشان، فشم، میگون به حوزه روابط عمومی و امور فرهنگی نگاه ویژه دارد.

توجه ویژه مدیریت شهری فشم به حوزه روابط عمومی و امور فرهنگی

به گزارش تهران رسانه ؛ در ادامه بازدید های سرزده شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر چهارشنبه 1 بهمن ماه از دفتر روابط عمومی و واحد فرهنگی بازدید بعمل آمد.
در این بازدید مدیریت شهری ضمن بررسی نحوه ی ارائه خدمات، عملکرد واحدها را از نزدیک ارزیابی نمود و از تلاش کارکنان صمیمانه قدردانی کرد.
سپس هریک از مسئولین واحد ها به بیان دغدغه ها و پیشنهادات خود در راستای پیشبرد اهداف فرهنگی شهر پرداختند و گزارش عملکردی ارائه دادند.
گفتنی است در چند سال گذشته نخستین بار است که مدیریت شهری از واحد روابط عمومی و واحد فرهنگی و اجتماعی بازدید بعمل می آورد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت