رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

امور بانوان؛

ایجاد کارگاه کوچک برای خانواده های بی بضاعت

تهران رسانه | مراسم افتتاحیه تعاونی مشاغل خانگی و کارگاه کوچک با نام سازه گستر امیر فاتح نوشاد برگزار شد.

ایجاد کارگاه کوچک برای خانواده های بی بضاعت

به گزارش تهران رسانه ؛ امیر وثوقیان گفت: در دوم بهمن ماه امسال مراسم افتتاحیه تعاونی در مبحث مشاغل خانگی و کارگاه کوچک با نام سازه گستر امیر فاتح نوشاد با حضور برخی مسئولین برگزار گردید.

این کارآفرین ادامه داد: در مبحث مشاغل خانگی و کارگاه‌های کوچک حدودا شش ماه است که مشغول به فعالیت هستیم و با تحقیقات و پژوهش‌هایی که با نخبگان دانشگاه تهران و علامه طبابایی داشتیم به این نتیجه رسیدیم که در زمینه کارآفرینی مشاغل خانگی و کارگاه کوچک برای زنان سرپرست خانوار و خانواده‌های بی بضاعت و کم بضاعت موقعیتی فراهم شود تا این عزیزان با حفظ کرامت با حقوق وزارت کار به همراه بیمه که برایشان درنظر گرفته ایم مشغول به فعالیت شوند.

وی ادامه داد: تولیدات ما مربوط به بسته بندی، خیاطی، گوهر تراشی، تولیدات کیک و شیرینی خانگی و دیگر حرفه‌ها است که از همین رسانه اعلام می‌کنم انشاالله سعی داریم بعد از شهرستان شهریار در استان‌های دیگر هم فعالیت‌های گسترده داشته باشیم که البته این منوط به همکاری مسئولین کشور است.

این فعال اقتصادی، در پاسخ به این سوال که وجود مشاغل خانگی چقدر می‌تواند به اقتصاد کشور کمک کند گفت: اول باید تصریح کنم که ما بخش خصوصی هستیم و قطعا اگر در ادامه حمایت شویم می‌توانیم با انسجام بخشی مشاغل خانگی در چارچوب قانون و نظام کشور بی شک این فعالیت با ارزش به بخش‌های زیرساختی اقتصادی کشور کمک خواهد کرد.

مدیریت شرکت تعاونی سازه گستر امیر فاتح نوشاد شهریار، مصادف شدن این طرح با دهه فجر را امری خجسته و مقدس برشمرد و افزود: خیلی خوشحالم که این طرح بزرگ همزمان و مصادف با دهه فجر و چهل و دومین سالگرد جمهوری اسلامی شده است که در واقع با این فعالیت در سال جهش تولید،هدیه ی ما به مقام معظم رهبری باشد، جا دارد در این همایش تشکر ویژه داشته باشم از مسئولین و عزیزانی که ما را همراهی کردند.

وثوقیان در پایان تصریح کرد: در فاز اول 530 نفر اعم از بانوانی که در منزل یا کارگاه یا تدارکات و حسابداری هستند مشغول به فعالیت می‌شوند و انشاالله با یک افق دید هدفمان این است چیزی حدود 3500 خانوار در این طرح مشارکت داشته باشند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت