رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

«
01:52:42 شنبه 1404/05/11

پرند رسانه؛

فرمانده جدید کلانتری ۱۸ پرند منصوب شد

تهران رسانه | سرهنگ دوم «عباسعلی مهدوی» به عنوان فرمانده جدید کلانتری ۱۸ شهر پرند منصوب شد.

فرمانده جدید کلانتری ۱۸ پرند منصوب شد

به گزارش تهران رسانه ؛ فرماندار رباط کریم گفت: ارتقای نظم و امنیت مردم از مهم ترین اولویت های نیروی انتظامی است که همواره در دستور کار فرماندهان و کارکنان پلیس قرار دارد.
نظام ملکشاهی در مراسم تودیع و معارفه رییس کلانتری 18 پرند که با حضور نماینده حوزه انتخابیه شهرستان رباط کریم در مجلس، امام جمعه شهر، فرمانده انتظامی شهرستان، بخشدار و برخی دیگر از مشئولان در مقر فرماندهی با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد، از زحمات و خدمات سرهنگ دوم احمد باقری، فرمانده پیشین تقدیر و تکریم نمود و با عرض خیر مقدم و تبریک انتصاب برای سرهنگ دوم عباسعلی مهدوی به عنوان فرمانده جدید کلانتری 18 شهر پرند، آرزوی توفیقات و خدمت رسانی بیش از پیش به مردم را از درگاه خداوند متعال برای وی خواستار شد.

نماینده عالی دولت با ابراز رضایت از عملکرد نيروي انتظامي در شهرستان، ادامه داد: ارتقای نظم و امنیت مردم از مهم ترین اولویت های نیروی انتظامی است که همواره در دستور کار فرماندهان و کارکنان پلیس قرار دارد. از این روی، نیروی انتظامی به عنوان یک سازمان بالنده، پویا و علمی، همواره در اوج اخلاق در جهت برقرای نظم و امنیت، پیشگیری و جلوگیری از هرج و مرج و بی نظمی تلاش نموده تا بتواند با برقراری قانون، زمينه وقوع جرم رادر جامعه از بين ببرد.
گفتنی است، سرهنگ مهدوی پیش از این در بخش پلیس پیشگیری فرمانده انتظامی شهرستان مشغول به خدمت رسانی بوده است.




نظر شما


نظرات

معظمه شمس الدینی

یعنی واقعا جای تاسف داره متاسفم برا کلانتری ۱۸ پرند .دزد خونم و زده من مسافرت بودم زنگ زدن ۱۱۰ همسایه ها دزد ها رو گرفتن یه زن و یه مرد بودن بعد سر چهارراه مردی به نام‌ افشین اوزل رو پیاده میکنن میگن برو سند بیار .حالا چند به مأمورا داده خدا میدونه .خدا ازشون نگذره

معظمه

یعنی واقعا حیف ما اینقد شهید دادیم به خاطر این نظام .حالا میریزن تو خونه یه پیرزن ۷۱ ساله و چاقی زیر گلوش میزارن ‌و پولش و میبرن با کلی مدرک و فیلم دوربین مداربسته .ریس کلانتری و مأمورا دیگه طرف وا کردن وسط چهارراه که بره برا خودش سند بیاره.با مدرک نشون میدم که همشون باج گرفتن کاش یکی صدای من و میشنید


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت