پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

اسنپ رسانه؛

روایت یک راننده زن از فعالیت در اسنپ

تهران رسانه | مریم عاشق رانندگی در جاده است و دوست دارد سریع‌تر امکان سفرهای بین شهری در اسنپ فعال شود تا با اتومبیل خود به دل جاده‌های ایران بزند.

روایت یک راننده زن از فعالیت در اسنپ

به گزارش تهران رسانه ؛ مریم نحوی‌پور ۵۱ ساله و ساکن تهران از بچگی عاشق رانندگی بوده، کنار پدرش می‌نشسته و با دقت رانندگی او را زیر نظر می‌گرفته، بدون کلاس و آموزشگاه و به قول خودش چشمی رانندگی را یاد می‌گیرد و روزی که برای آزمون گواهینامه به شهرک آزمایش می‌رود، با نمره‌ی کامل و تحسین افسر از آنجا بیرون می‌آید. در نهایت، علاقه به رانندگی و تشویق‌های یکی از بستگان اثر می‌کند و او مربی آموزش رانندگی می‌شود. سه سال پیش در اسنپ نیز ثبت‌نام می‌کند تا این کار را نیز کنار آموزش ادامه دهد، تا اینکه امسال همان فردی که مسیر مربی آموزش رانندگی شدن را برایش هموار کرده بود، او را به خرید تاکسی تشویق می‌کند. مریم خجالت را کنار می‌گذارد، تاکسی می‌خرد و آموزش رانندگی را بعد از ۱۲ سال رها می‌کند. او می‌گوید: «یکی از اقوام که در تصمیم‌های قبلی نیز مشوق من بود راننده تاکسی‌های اینترنتی شده بود و پیشنهاد داد منم از این فرصت استفاده کنم. وقتی متوجه شدم اسنپ از رانندگان زن سرپرست خانواده کمیسیون دریافت نمی‌کند، این شرکت را برای کار انتخاب کردم.»

مریم نحوی‌پور درباره‌ی شرایط زندگی‌اش می‌گوید: «ازدواج نکرده‌ام و کفالت مادر ۸۳ ساله‌ام را برعهده دارم. مادرم تقریباً زمینگیر است و آلزایمر دارد. قبل از ۷ صبح از خانه بیرون می‌زنم و معمولاً تا ساعت ۳ ظهر کار می‌کنم. روزها خواهرهایم که همگی خانه و زندگی خود را دارند از مادرم مراقبت می‌کنند تا من برگردم.»

مریم عاشق رانندگی در جاده است و دوست دارد سریع‌تر امکان سفرهای بین شهری در اسنپ فعال شود تا با تاکسی زردش به دل جاده‌های ایران بزند. او می‌گوید اطرافیان و حتی مسافران، خیلی او و دیگر رانندگان زن را تشویق می‌کنند و باعث دلگرمی هستند، هرچند گاهی برخی مسافرها با رانندگان -چه زن چه مرد- برخورد خوبی ندارند. مریم این جمله‌ها را از زنان و مردان زیادی شنیده: «آفرین به غیرتت، دست فرمونت خیلی خوبه، ما خیلی خوشحالیم که شما کار می‌کنید و احساس امنیت می‌کنیم.»

بنابراین گزارش؛ سال گذشته، همزمان با روز ملی کارآفرینی، اسنپ کمپین «همراه زنان سرزمینم» را آغاز کرد.
در این طرح ۴۱۷نفر از زنان سرپرست خانواده عضو ناوگان اسنپ تا پایان اسفند ۱۳۹۸ از پرداخت کمیسیون معاف شدند.
امسال نیز اسنپ در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود دوباره ثبت‌نام و شناسایی رانندگان زن سرپرست خانواده را ادامه داده و این زنان تا پایان سال ۱۳۹۹ از پرداخت کمیسیون به اسنپ معاف هستند.
در حال حاضر حدود ۶۰هزار راننده زن در سراسر ایران در ناوگان اسنپ ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد حدود ۱۷هزار راننده در ۱۱ ماه اخیر فعال بوده‌اند و ۱۶۸نفر به‌عنوان سرپرست خانوار ثبت شده‌اند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت