نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

نادی خبر داد؛

نصب مخازن آب شرب سالم در بیمارستان های تهران

تهران رسانه | مخازن آب شرب سالم در ۱۰ بیمارستان شهر تهران نصب می شود.

نصب مخازن آب شرب سالم در بیمارستان های تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس دبیرخانه ستاد ویژه مدیریت بحران تهران از رو نمایی ۳۰ مخزن آب شرب اضطراری تعبیه شده در مراکز تخلیه امن اضطراری شهر تهران خبر داد.

محسن نادی از رونمایی ۳۰ مخزن آب شرب اضطراری تعبیه شده در مراکز تخلیه امن اضطراری شهر تهران و مراسم کلنگ زنی ۷۲مخزن دیگر همزمان با گرامی داشت دهه مبارک فجر خبر داد.

نادی در نشست مشترک کارگروه‌های تخصصی سلامت در حوادث غیرمترقبه و امور سیل و شریان‌های حیاتی که در دبیرخانه ستاد ویژه مدیریت بحران کلان شهر تهران برگزار شد، بر ضرورت نصب و مورد بهره برداری قرار گرفتن ۳۷۴ مخزن آب اضطراری تا پایان سال ۱۴۰۳ در مراکز تخلیه امن اضطراری سطح کلان شهر تهران تاکید کرد.

در این نشست که با رویکرد افزایش تاب آوری درمواجهه با رخداد زلزله و با هدف تامین آب شرب سالم برای شهروندان در شرایط اضطراری برگزار شد، روند اجرای مصوبه هفتاد و نهمین جلسه رسمی دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر بهره برداری از مخازن فولادی تامین آب شرب سالم برای شهروندان در شرایط اضطراری مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در این نشست همچنین چگونگی جانمایی و نصب مخازن آب شرب سالم در ۱۰ بیمارستان شهر تهران براساس اولویت و بررسی‌های فنی کارگروه‌های تخصصی سلامت در حوادث غیرمترقبه و امور سیل و شریان‌های حیاتی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت