محکومیت قاچاقچیان کالا در تعزیرات استان تهران

کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

جمعه 1404/09/28

سپاه رسانه؛

پایش یک میلیون خانه در استان تهران

تهران رسانه | تاکنون یک میلیون خانه در استان تهران با اجرای طرح «شهید سلیمانی» پایش شده است.

پایش یک میلیون خانه در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ فرمانده سپاه سیدالشهداء استان تهران گفت؛ یک میلیون خانه در استان تهران با اجرای طرح «شهید سلیمانی» پایش شده است.

سردار احمد ذوالقدر ظهر پنج شنبه با حضور در جلسه طرح سردار شهید سلیمانی در محل ناحیه مقاومت بسیج ملارد و بازدید از طرح شهید سلیمانی این شهرستان که با حضور علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونای استان تهران و دیگر مسئولان برگزار شد با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در این شهرستان، اظهار کرد؛ حمایت از خانواده‌های آسیب دیده از کرونا بوسیله توزیع بسته‌های حمایتی و معیشتی انجام شده است.

ذوالقدر با بیان اینکه در استان تهران ۷۰ هزار تست کرونا انجام شده است گفت؛ از این تعداد میزان ۱۳ هزار تست مثبت بوده است و طی طرح شهید سلیمانی یک میلیون خانه مورد پایش و رصد قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه ۱۰ هزار نفر از پرسنل کادر در قالب تیم‌های مختلف در ۴۲۸ نقطه در استان تهران طرح شهید سلیمانی را اجرا خواهند کرد گفت؛ رسته دوم تمامی گردان‌های بیت‌المقدس سپاه سیدالشهدا (ع) به منظور انجام اقدامات مربوطه در حوزه مبارزه با کرونا فعال می‌شود.

فرمانده سپاه سیدالشهداء استان تهران بیان داشت: عوامل و نیروهای بسیج و سپاه با تمام قوا پای کار حاضر هستند و از هیچ اقدام و تلاشی برای مبارزه و ریشه کن شدن کرونا فروگذار نخواهند کرد و با تداوم این طرح اقدامات لازم را طبق برنامه ریزی های صورت گرفته انجام خواهند داد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

تهران رسانه | معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره پلیس در سطح پایتخت خبر داد.

۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت