رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

شنبه 1404/05/11

عبدالرضا فولادوند خبر داد؛

افزایش ۱۱۴ مدرسه در شهرستان‌های استان تهران

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با اشاره به رشد ۴.۷ درصدی دانش‌آموزان در شهرستان‌های استان تهران گفت: ۱۱۴ مدرسه به فضای آموزشی شهرستان‌های استان تهران در سال تحصیلی جدید اضافه شده است.

افزایش ۱۱۴ مدرسه در شهرستان‌های استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ عبدالرضا فولادوند با بیان اینکه مهم‌ترین مشکل موجود در مدارس استان تهران ساماندهی نیروی انسانی است اظهار داشت: با تلاش بی‌وقفه پرسنل آموزش و پرورش در استان در حوزه وزارت آموزش و پرورش توانستیم 11 هزار کمبود نیروی انسانی را با نیروی حق‌التدریس جبران کنیم و امروز در هیچ یک از شهرستان‌های استان مشکل عمد‌ای در این زمینه نداشته باشیم.

وی بیان کرد: ممکن است ساماندهی حدود 32 هزار کلاس در بعضی مواقع مشکلات جزئی به وجود آورد که شاید قابل مشاهده هم باشد اما قطعاً در آینده نزدیک این مشکلات هم برطرف می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با اشاره به فضاهای آموزشی موجود در مدارس شهرستان‌های استان تهران افزود: رشد دانش‌آموزی در شهرستان‌های استان تهران در سال تحصیلی جدید 4.7 بود و در حال حاضر حدود 70 هزار دانش‌آموز به آمار دانش‌آموزان اضافه شده‌اند.

فولادوند با اشاره به افزایش مدارس و کلاس‌های آموزشی تصریح کرد: نسبت به سال گذشته 2 هزار و 100 کلاس جدید به مجموعه کلاس‌ها اضافه و 114 مدرسه جدید هم به مجموعه مدارس افزوده شده است.

وی ادامه داد: با تلاش و کوشش همکاران به ویژه در حوزه نوسازی مدارس توانستیم امسال هم در نخستین روز سال تحصیلی در تمامی مدارس نوساز استان تهران زنگ آغاز سال تحصیلی را به صدا درآوریم و دانش‌آموزان در این مدارس مشغول به فراگیری علم و دانش شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در پایان با اشاره به افزایش قیمت کاغذ خاطرنشان کرد: 600 هزار نسخه کتاب در مقطع ابتدایی، کار و دانش، متوسطه اول و دوم تهیه و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است و تنها چند جلد کتاب از پایه دوازدهم تکمیل نشده که به محض ارسال از چاپخانه بین دانش‌آموزان توزیع می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت