آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

ساداتی فرد اظهار داشت؛

ارتقای کیفیت آب شرب روستایی در استان تهران

تهران رسانه | از ابتدای سال تا پایان دی، ۱۰ میلیارد و ۶۸۲ میلیون تومان برای طرح‌های ارتقای کیفیت آب شرب روستایی تهران از محل منابع جاری و بدون کمک از منابع دولتی هزینه شده است.

ارتقای کیفیت آب شرب روستایی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: از ابتدای سال تا پایان دی، ۱۰ میلیارد و ۶۸۲ میلیون تومان برای طرح‌های ارتقای کیفیت آب شرب روستایی تهران از محل منابع جاری و بدون کمک از منابع دولتی هزینه شده است.

بنابر اعلام آبفا، علیرضا ساداتی‌فرد اظهار داشت: بلافاصله پس از تحویل گرفتن روستاها، گروه‌های تخصصی متشکل از متخصصان کنترل کیفیت و کارشناسان بهره‌برداری آب و فاضلاب، برای بررسی وضعیت منابع تامین کننده آب، تاسیسات ذخیره آب، تجهیزات آب‌رسانی، سیستم‌های سامانه گندزدایی، نقاط کور شبکه توزیع، نقاط آسیب‌پذیر روستاها و سایر موارد به این مناطق اعزام و بازدیدهای میدانی انجام دادند.

وی، تغییر سامانه‌های گندزدایی آب شرب در روستاهای تحویلی را از اقدامات مهم انجام شده در این فرایند برشمرد و افزود: ۷۲ سامانه گندزدایی مایع آب شرب (هیپوکلریت سدیم) جایگزین سامانه گندزدایی گازی شده و اقدامات لازم برای جمع‌آوری ایمن سیلندرهای گاز کلر جمع آوری شده از روستاها صورت گرفته است.

وی مهم‌ترین چالش‌های موجود در روستاهای تحویلی را انشعاب‌های غیر مجاز، استفاده از آب شرب در پرورش دام و طیور و مراکز تولید گل و گیاه، کمبود منابع پایدار آب از نظر کمی و کیفی در برخی روستاها، نبود منابع آبی در تعدادی از روستاها و بهره‌برداری از آب‌رسانی تانکری، بهره‌برداری از تاسیسات فرسوده و پراکندگی و گستردگی روستاها عنوان کرد.

به گفته معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران، نمونه‌برداری و پایش منظم آب شرب، بازسازی خط انتقال، افزایش قطر، نوسازی شبکه توزیع آب و چشمه‌ها، برقراری اتصال، انتقال آب شهری به روستاها، لای‌روبی، رفع دفرمگی، ترمیم جدار، احیا و بهسازی چاه‌ها، بهره‌برداری از چاه‌های با کیفیت مطلوب و اجرای منشور کیفی آب روستایی از جمله مهم‌ترین اقدامات انجام شده برای افزایش کیفیت آب روستاها بوده است.

از ابتدای امسال و با یک‌پارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی ۴۶۲ روستا زیر پوشش خدمات‌رسانی شرکت آب و فاضلاب استان تهران قرار گرفته است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت