شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

حوادث رسانه؛

مرگ خانم جوان در تصادف اتوبان شهید بابایی

تهران رسانه | تصادف یک دستگاه خاور با خودرو ۲۰۶ در بزرگراه شهید بابایی منجر به کشته شدن یک دختر جوان و آسیب شدید یک پسر جوان شد.

مرگ خانم جوان در تصادف اتوبان شهید بابایی

به گزارش تهران رسانه ؛ سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران شامگاه جمعه به خبرنگار ایرنا گفت: ساعت ۱۹:۲۳ امشب حادثه تصادف در مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید بابایی، مقابل شهرک شهید بهشتی به سامانه ۱۲۵ اعلام و بلافاصله آتش نشانان از دو ایستگاه با امکانات کامل به محل اعزام شدند.

سید جلال ملکی افزود: با حضور آتش نشانان مشاهده شد که یک دستگاه خودروی ۲۰۶ با دو سرنشین به هنگام حرکت به دلیل نامشخصی به شدت با یک خاور دارای بار نخاله برخورد کرده است.

وی اظهار داشت: خودروی خاور بر اثر این حادثه از مسیر اصلی منحرف و بعد از برخورد با گاردریل‌های کنار بزرگراه و تخریب بخشی از آن وارد شانه خاکی سمت راست شده و کاملا واژگون شده است.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران ادامه داد: در این حادثه راننده خاور آسیبی ندیده بود اما خودروی پژو ۲۰۶ دچار خسارت‌های زیادی شده بود و دو سرنشین آن که یک خانم ۲۰ ساله و یک آقای جوان ۲۴ ساله بود در داخل خودرو محبوس شده بودند.

وی افزود:« آتش نشانان با احتیاط هر دو نفر را از خودرو خارج کردند و تحویل عوامل اورژانس دادند که پس از معاینات مشخص شد که خانم جوان جان خود را از دست داده و مرد جوان به شدت دچار آسیب شده است.»

ملکی علت این تصادف را در دست بررسی کارشناسان پلیس راهور اعلام کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت