رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

شهروند رسانه؛

چرایی حضور نیروی پلیس راهور در خط ویژه

تهران رسانه | اگر گذرتان از میدان آزادی تا پایانه شرق افتاده باشد، تعداد بیشماری نیروی پلیس راهور را در خط ویژه اتوبوس مشاهده میکنید.

چرایی حضور نیروی پلیس راهور در خط ویژه

به گزارش تهران رسانه ؛ اگر گذرتان از میدان آزادی تا پایانه شرق افتاده باشد، تعداد بیشماری نیروی پلیس راهور را در خط ویژه اتوبوس مشاهده میکنید.

بنابر این گزارش؛ خط ویژه اتوبوس همان طور که از نامش پیداست، محل ویژه عبور اتوبوس است نه خودرو شخصی یا مسئولین، اما چرا با وجود سیستم های آنلاین و دوربین های ترافیکی، می بایست نیروی انسانی پلیس در فصل گرما و سرما و در آفتاب و باران و دود و آلودگی هوا ساعت ها در خط ویژه مستقر باشد که مبادا موتورسیکلت یا خودرو شخصی وارد شود.

آیا وقت آن نرسیده است که از این نیروی انسانی در قسمت های دیگر پلیس استفاده بهینه شود؟ آیا در آستانه قرن جدید، انسان باید مراقب خطای انسانی دیگر باشد؟ 

تهران رسانه با توجه به رسالت ذاتی خود در انعکاس صدای شهروندان، منتظر پاسخ مسئولان ذی ربط در خصوص "چرایی حضور نیروی پلیس راهور در خط ویژه" است.

 

شهروند رسانه | صدای شهروندان استان تهران

 




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت