آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

توسط عوامل پلیس؛

ضارب طلبه جوان در بهارستان دستگیر شد

ضارب طلبه جوانی که در شهرستان بهارستان تذکر لسانی داده بود توسط پلیس دستگیر شد.

ضارب طلبه جوان در بهارستان دستگیر شد

به گزارش تهران رسانه ؛ طلبه ۲۷ ساله ای به نام حجت الاسلام سیدمحسن موسوی فعال در عرصه کار فرهنگی و ارزشی و از طلاب جوان شهرستان بهارستان مورد ضرب و شتم افراد ناشناس قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش موسوی که طلبه ای جوان و از کارشناسان مذهبی در شهر صالحیه است جوانان و نوجوانان بسیاری را با شرعیات و اعتقادات مذهبی و ملی آشنا کرده است.

گفتنی است که این طلبه در حال تردد در خیابان مورد مزاحمت چند جوان قرار گرفته و با توهین و فحاشی این جوانان به مقدسات دینی مواجه می شود و وی که سعی در برخورد لسانی با این افراد را داشته مورد حلمه و ضربات چاقو از سوی یکی از این جوانان قرار می گیرد و فرد ضارب از محل حادثه متواری می شود که با پیگیری پلیس سریعا دستگیر و روانه مراجع قضایی شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت