شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

فیروزکوه رسانه؛

حمایت از طرح های دهیاری ها در فیروزکوه

تهران رسانه | شناسایی و حمایت از طرح های درآمدزای دهیاری ها در قالب تخصیص تسهیلات بانکی در زمینه های کشاورزی، صنعتی، عمرانی، خدماتی، گردشگری و ماشین آلات فراهم است.

حمایت از طرح های دهیاری ها در فیروزکوه

به گزارش تهران رسانه ؛ فرماندار فیروزکوه گفت: نقش روستا‌ها در توسعه همه جانبه شهرستان محوری و غیر قابل انکار است.
ابوالقاسم مهری در حاشیه حضور در روستای طارس و در دیدار با اعضای شورای اسلامی و دهیار این روستا گفت: بدون تردید امروز توسعه روستایی ارتباط تنگاتنگی را با افزایش تولید داخلی وتقویت اقتصاد مقاومتی دارد.
فرماندار شهرستان فیروزکوه افزود: توسعه روستایی با مشارکت روستاییان امکان پذیر است و تأثیرات مهمی را در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به همراه خواهد داشت.
وی تاکید کرد: برای جلوگیری از خالی شدن روستاها از سکنه دولت در بسیاری از موارد اقدامات مهمی از جمله تامین اعتبار برای طرح گردشگری روستایی، پرداخت تسهیلات برای طرح درآمدزای دهیاری‌ها و سایر اقدامات زیرساختی انجام داده است تا روستاها که شاخص توسعه اقتصادی هستند، خالی از سکنه نشوند.
وی با اشاره به طرح درآمدزای دهیاری‌ها گفت: شناسایی و حمایت از طرح های درآمدزای دهیاری ها در قالب تخصیص تسهیلات بانکی در زمینه های کشاورزی، صنعتی، عمرانی، خدماتی، گردشگری و ماشین آلات فراهم می باشد و دهیاران می توانند در این زمینه اقدام کنند.
وی با تاکید بر تشکیل جلسه با حضور مدیران در این روستا با هدف پیگیری مشکلات موجود گفت: حضور مدیران دستگاه‌ها و ادارات در روستاها با هدف آشنایی با ظرفیت های روستایی و دیدار چهره به چهره با مردم و بررسی مسائل و مشکلات آنان در محل روستاها صورت می‌گیرد که باید خروجی آن حل مشکلات مردم باشد و مردم به یقین برسند که این بازدیدهای میدانی نتیجه‌بخش است.
گفتنی است در این نشست مشکلاتی در خصوص پسماند، آبیاری تحت فشار، فیبر نوری، طرح های گردشگری و منابع طبیعی مطرح شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت