وضعیت اتباع غیرمجاز در بازار کار استان تهران

ممنوعیت توسعه کشاورزی سنتی در استان تهران

آمار شهدای شهرستان های استان تهران

فعالیت ۲ هزار هیأت مذهبی در استان تهران

یک شنبه 1404/04/22

ساداتی اظهار نمود؛

نقطه عطف اقناع افکار عمومی در رسانه ها تجلی می یابد

تهران رسانه | انتخابات و شکل دهی بر افکار مردم جامعه برای حضور و انتخاب اصلح، یکی از جلوه‌های شاخص رسانه‌ها است.

نقطه عطف اقناع افکار عمومی در رسانه ها تجلی می یابد

به گزارش تهران رسانه ؛ سید مهدی ساداتی با اشاره به نقش رسانه ها در اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم در انتخاب افراد اصلح، اظهار داشت: نقش بی بدیل رسانه ها در امید آفرینی، ایجاد آرامش روانی درجامعه و تقویت وحدت ملی بر هیچ کس پوشیده نیست. امروز حضور پرشور در انتخابات قدمی موثر در تحقق گام دوم انقلاب است که رسانه ها با مسوولیت اجتماعی که دارند هرچه بیشتر باید در تنویر افکار عمومی ایفای نقش کنند و با آگاهی بخشی شفاف و دقیق به جامعه می توانند بسترهای امیدآفرینی هرچه بیشتر را فراهم کنند.
وی ادامه داد: رسانه های داخلی در راستای مقابله با فضا سازی های رسانه ای و توطئه های معاندان نظام باید برکات و نتایج حضور مردم در انتخابات های گذشته را به وضوح ترسیم کنند تا مردم بدانند که شرکت در انتخابات تاثیر عمده ای در سرنوشت آنها و کشور داشته و خواهد داشت.
فرماندار شمیرانات تاکید کرد: حضور افراد دارای سلایق متفاوت درصحنه رقابت انگیزه مشارکت مردم در این عرصه را افزایش می‌دهد.
ساداتی با بیان این مطلب که ایجاد شور، شعور و نشاط انتخاباتی در جامعه یکی از ابعاد فعالیت های رسانه ای است، تصریح کرد: حضور همگانی و گسترده مردم در انتخابات جز از طریق مشارکت مسئولانه و با نشاط رسانه های جمعی امکان پذیر نیست.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
انفجار در برج چیتگر تهران

انفجار در برج چیتگر تهران

تهران رسانه | انفجار در یکی از طبقات برج پامچال چیتگر تهران سبب بروز حادثه شد.

فعالیت مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ بدون اختلال

فعالیت مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ بدون اختلال

تهران رسانه | با توجه به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های واحد ۱۱۰ پلیس تهران، این مرکز بدون اختلال در حال فعالیت است.

آسیب دیدگی ۳۶۰۰ واحد در تهران

آسیب دیدگی ۳۶۰۰ واحد در تهران

تهران رسانه | طبق آمار تاکنون ۳ هزار و ۶۰۰ واحد در تهران آسیب دیده اند که ۲۰۰ واحد نیاز به نوسازی، ۲۵۰ واحد نیاز به مقاوم سازی، هزار و ۵۰۰ واحد نیاز به ترمیم دارند. مابقی واحدها نیز نیازمند ترمیم جزئی هستند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت