محکومیت قاچاقچیان کالا در تعزیرات استان تهران

کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

جمعه 1404/09/28

پیشوا رسانه؛

آمار ثبت نام داوطلبان شورای شهر در پیشوا

تهران رسانه | آمار قطعی ثبت نام داوطلبان شورای شهر در شهرستان پیشوا اعلام شد.

آمار ثبت نام داوطلبان شورای شهر در پیشوا

به گزارش تهران رسانه ؛ فرماندار شهرستان پیشوا گفت: طی مهلت قانونی ثبت‌نام داوطلبان ششمین دوره شوراهای اسلامی، ۸۹ نفر در شهرهای پیشوا و جلیل آباد شهرستان پیشوا نام‌نویسی کردند.
حسین عباسی فرماندار شهرستان پیشوا بیان داشت: از مجموع ۸۹ داوطلب، ۸ زن و مابقی مرد هستند که به این ترتیب، سهم مشارکت زنان در نام‌نویسی پارلمان شهری ۹ درصد و سهم مردان ۹۱ درصد است.

از تعداد۶۴ داوطلب برای عضویت در شورای اسلامی شهر پیشوا و ۲۵ نفر برای عضویت در شورای اسلامی شهر جلیل آباد ثبت‌نام نمودند.

عباسی درادامه افزود :در مجموع ۶۳ نفر به صورت حضوری در فرمانداری و مابقی به روش‌های سه‌گانه دیگر به صورت غیرحضوری به عنوان داوطلب انتخابات شوراهای اسلامی نام‌نویسی کردند.

وی در پایان گفت :تعداد داوطلبان ثبت‌نام شده در دوره ششم شوراهای اسلامی شهر پیشوا نسبت به دوره پنجم، ۸ درصد افزایش داشته است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

تهران رسانه | معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره پلیس در سطح پایتخت خبر داد.

۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت