رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

جمشیدی اظهار کرد؛

تهران در انتظار شورای شهر یکدست یا ترکیبی؟!

تهران رسانه | همسوئی، اتفاق نظر و تبعیت از نگرش گروه و یا حزب خاص در شورای شهر تهران می تواند در تصمیم گیری و نظارت به یک آفت تبدیل شود.

تهران در انتظار شورای شهر یکدست یا ترکیبی؟!

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل سازمان مردم نهاد نواندیش بصیر با اشاره به رأی دادن لیستی شهروندان تهران گفت؛ اینکه بدون شناخت و براساس تعصب حزبی و قومی به تمام افراد یک لیست انتخاباتی رأی دهیم نه تنها غیرعقلانیست، بلکه می تواند آفتی بزرگ را برای تصمیم گیری و نظارت اعضای شورای شهر در آینده رقم بزند.

مهدی جمشیدی اشاره ای به دوره چهارم و پنجم شورای شهر تهران کرد و افزود؛ سوابق و بررسی عملکرد دو دوره گذشته نشان میدهد که هردو به نوعی موفق عمل کردند اما آنچه باعث رشد، پیشرفت و توسعه تهران شد، نظارت و تصمیم گیری های شورای ترکیبی در دوره چهارم بود که اعضاء توانستند درکنار یکدیگر فارغ از تفکر جناحی و حزبی عمل نمایند.

بیشتر بخوانید؛

شور انتخاباتی واژه نادرست در ادبیات سیاسی

مردم در انتخابات احساس تکلیف کنند

شورای شهر یا هیأت مدیره شهرداری؟!

این کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری به انتصابات در شهرداری تهران اشاره کرد و گفت؛ درصورتی که شورای یکدست از جناح خاص پیروز انتخابات شود، سوابق نشان داده است تمام معاونان، مدیران و حتی شهرداران نواحی نیز از دوستان و نزدیکان هم حزبی انتخاب میشوند که این نه تنها فرصت نیست، بلکه به طور حتم میتواند به یک تهدید مدیریتی و نظارتی تبدیل شود.

جمشیدی در پایان از شهروندان تهرانی درخواست نمود تا در انتخابات ششمین دوره شورای شهر تهران تعصب و شتابزدگی را کنار بگذارند و با تحقیق و شناخت، افراد دارای برنامه و نام آشنای خود را انتخاب نمایند که انشاء الله شاهد رونق بخشی بیشتر به خدمات شهری در تهران باشیم.

 




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت