پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

پلیس رسانه؛

دستگیری عاملان تخریب خودروها در شهریار

تهران رسانه | ۱۰ متهم تخریب خودروها در شهریار توسط پلیس شناسایی و طی عملیاتی دستگیر شدند.

دستگیری عاملان تخریب خودروها در شهریار

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس پلیس امنیت عمومی استان تهران از شناسایی عاملان تخریب خودروهای شهروندان در خیابان تعاون شهرستان شهریار خبر داد و گفت: در این خصوص ۱۰ متهم دستگیر شدند.

سرهنگ سید کریم موسوی اظهارکرد: در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر تخریب خودروهای پارک شده در خیابان تعاون شهرستان شهریار، بررسی موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، بلافاصله تیم‌های ویژه عملیاتی تشکیل شد که در این خصوص ۱۰ متهم شناسایی و طی عملیات مختلف دستگیر شدند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس امنیت عمومی استان با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند، خاطر نشان کرد: به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد که عده ای هنجارشکن نظم و امنیت عمومی را خدشه دار کنند و با اینگونه افراد برابر با قانون و قاطعانه برخورد خواهیم کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت