احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

پرند رسانه؛

آمار رأی اولی ها در شهر پرند

تهران رسانه | هزار و ۵۸۴ نفر دانش آموز پایان مقطع تحصیلی دبیرستان دوم در شهر پرند مشتمل بر ۷۲۸ دختر و ۸۵۶ پسر برای نخستین بار پای صندوق های رای حاضر می شوند.

آمار رأی اولی ها در شهر پرند

به گزارش تهران رسانه ؛ فرماندار رباط کریم با تاکید بر لزوم فراهم شدن بستر شورآفرینی رای ‌اولی ‌ها در انتخابات پیش‌ روی گفت: بستر شور آفرینی برای آینده سازان مام وطن در دیار کریمان فراهم است.
نظام ملکشاهی در خصوص افزایش ۵ درصدی تعداد رای اولی های سیزدهمین دوره رياست جمهوري و ششمين دوره شوراهاي اسلامي شهرو دومین میاندوره اي پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبري نسبت به انتخابات سال گذشته بیان کرد: مشارکت حداکثری در انتخابات مورد انتظار رهبر معظم انقلاب اسلامی است و در این راستا باید بستر شور آفرینی رأی اولی ها و حضور جوانان فراهم شود. از این روی، چهار هزار و ۳۵۶ رای اولی برای نخستین بار در این شور آفرینی ملی شرکت خواهند کرد که از تعداد فوق الذکر ۲ هزار و ۱۲۱ دانش آموز رای اولی دختر محصل در مقطع پایانی دبیرستان دوم در سطح شهرستان مشغول به تحصیل هستند.
نماینده عالی دولت در ادامه افزود: از مجموع آمار بیان شده، دو هزار و ۵۳۰ رای اولی در شهر رباط کریم، متشکل از هزار و ۲۴۵ دختر و هزار و ۲۸۵ پسر است. هم چنین هزار و ۵۸۴ نفر دانش آموز پایان مقطع تحصیلی دبیرستان دوم در شهر پرند مشتمل بر ۷۲۸ دختر و ۸۵۶ پسر برای نخستین بار پای صندوق های رای حاضر می شوند. در شهر نصیرشهر نیز، ۲۴۲ تن دانش آموز رای اولی با احتساب ۱۴۸ دانش آموز پایه تحصیلی دوازدهم دختر و ۹۴ پسر در روز ۲۸ خرداد ماه در این حماسه ملی حضور خواهند یافت.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت