آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

قرچک رسانه؛

آرای شعب متخلف در قرچک باطل می شود

تهران رسانه | کاندیداهای شوراهای شهر و روستا بدانند تمامی فعالیت‌های آنان و طرفدارانشان در حال رصد و مستندسازی بوده و حتی پس از انتخابات نیز قابل پیگرد قضائی است.

آرای شعب متخلف در قرچک باطل می شود

به گزارش تهران رسانه ؛ دادستان عمومی و انقلاب قرچک ضمن اخطار به عاملان خرید و فروش رأی در این شهرستان گفت: آرای شعب متخلف در قرچک باطل می‌شود.

سعید دوستی‌نژاد عصر جمعه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نظر به وصول اخباری مبنی بر خرید و فروش آرا و استفاده از شناسنامه افراد غیر توسط طرفداران برخی کاندیداها در اطراف بعضی شعب اخذ رأی، اخطار می‌گردد بدون هیچ ملاحظه‌ای به شدت با عاملان این جرایم برخورد می‌شود.

دوستی نژاد گفت: افراد خاطی، قانون شکنان و کاندیداهایی که به نفع آنها خرید و فروش آرا و اخذ رأی با شناسنامه مجعول انجام می‌شود بدانند آرای شعبی که در آنها این‌گونه جرایم صورت می‌گیرد، باطل می‌شود.

وی افزود: در خصوص تخلفات و جرایم انتخاباتی قانون صریح، شفاف و روشن است و قانون‌گذار مصادیق بسیاری را به عنوان تخلف و جرم پیش‌بینی کرده است.

دادستان عمومی و انقلاب قرچک با بیان اینکه خرید و فروش رأی علاوه بر جرم بودن از نظر شرعی و اخلاقی نیز مذموم است بیان داشت: شخص با خرید رأی باعث پایمال شدن حق دیگران و کسب ناحق مسئولیت خواهد شد، لذا کاندیداهای شوراهای شهر و روستا بدانند تمامی فعالیت‌های آنان و طرفدارانشان در حال رصد و مستندسازی بوده و حتی پس از انتخابات نیز قابل پیگرد قضائی است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت