محکومیت قاچاقچیان کالا در تعزیرات استان تهران

کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

پنج شنبه 1404/09/27

پرند رسانه؛

قاچاق انسان از مرزهای شرقی به شهر پرند

تهران رسانه | قاچاق انسان از مرزهای شرقی کشور به شهر پرند طی روزهای اخیر افزایش یافته است.

قاچاق انسان از مرزهای شرقی به شهر پرند

به گزارش تهران رسانه ؛ با تشدید ناامنی‌ها در افغانستان و سقوط برخی از مناطق این کشور، بسیاری از مردم افغانستان راه مهاجرت به کشور ایران از جمله شهر پرند را در پیش می‌گیرند.

این در حالی است که پیش از این وضعیت اقتصادی ایران باعث شد بسیاری از مهاجران افغانستانی از ایران خارج شوند. حالا اما برای نجات جانشان خروج از افغانستان را ترجیح می‌دهند.

از آنجایی که بازار صنعت ساخت و ساز در پرند به‌خاطر برج‌های مسکن ملی داغ است، مردم افغانستان تشویق می‌شوند تا بیشتر به این شهر مهاجرت کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

تهران رسانه | معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره پلیس در سطح پایتخت خبر داد.

۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت