انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

بازدید از منطقه ۱۹؛

ایجاد اتاق مادر و کودک در مراکز تفریحی تهران

تهران رسانه | زهرا شمس احسان، در نخستین بازدید‌ میدانی خود در منطقه ۱۹ شهرداری تهران حضور یافت و ضمن بازدید از سطح منطقه و حضور در مراکز اجتماعی و فرهنگی با شهروندان و مسئولان و کارکنان منطقه به گفتگو پرداخت.

ایجاد اتاق مادر و کودک در مراکز تفریحی تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ موفقیت انجام هر طرحی پیش‌بینی پیوست‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است و در همین راستا بر بهبود خدمات خانواده محور در مراکز تفریحی و ورزشی، ایجاد اتاق مادر و کودک در مراکز تفریحی و سراهای محلات، احداث مراکز مداخله در محدوده خلازیر و توسعه زمین‌های خاکی و چمن در منطقه 19 توسط عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید شد.

زهرا شمس احسان، در نخستین بازدید‌ میدانی خود در منطقه 19 شهرداری تهران حضور یافت و ضمن بازدید از سطح منطقه و حضور در مراکز اجتماعی و فرهنگی با شهروندان و مسئولان و کارکنان منطقه به گفتگو پرداخت.
زهرا شمس احسان، عضو شورای اسلامی شهر تهران با همراهی شهردار منطقه 19 و معاونان این منطقه، پس از تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب و شهدای انقلاب در مقبره شهدای گمنام بوستان 22 بهمن از پروژه احداث بوستان ایرانیان، مراکز مهارت آموزی و توانمندسازی کوثر و اقدامات مناسب‌سازی سرای محله خانی آباد جنوبی برای افراد کم‌توان و معلولین بازدید کرد.
وی با حضور در بوستان ولایت و بازدید از مرکز واکسیناسیون خودرویی در این بوستان از مدافعان سلامت قدردانی کرد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر تلاش برای تحقق شعار امسال و تحقق منویات مقام معظم رهبری درخصوص تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها،گفت: توجه به موضوع معیشت اقتصادی خانواده‌های کم‌بضاعت، توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار با افزایش مراکز مهارت آموزی کوثر، ایجاد بازارچه و غرفه‌های دایمی و بهبود کارکرد خدمات مراکز فرهنگی،‌ اجتماعی و تفریحی منطقه برای خانواده‌ها از موضوعاتی است که باید اهتمام جدی نسبت به آن ها داشت.
شمس احسان توجه به اثربخشی برنامه‌ها و پروژه‌های اجتماعی شهرداری را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: موضوع تهیه پیوست‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی قبل، حین و بعد از اجرای طرح‌ها موضوعی است که به هیچ وجه نباید از آن غفلت نمود زیرا موفقیت اجرای یک طرح تنها با در نظر داشتن تمام جوانب آن محقق خواهد شد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران، خاطرنشان کرد: در منطقه 19 که به لحاظ دارا بودن حریم، تداخل حریم شهری و روستایی و مهاجرت پذیری رعایت این مسئله نمود بیشتری خواهد داشت و لازمه آن تهیه سند توسعه منطقه و محلات متناسب با نیاز شهروندان و با رویکرد جهادی است.
وی ایجاد اتاق مادر و کودک در مراکز تفریحی و سراهای محلات منطقه، احداث مراکز مداخله در محدوده خلازیر، از سرگیری فعالیت زمین چمن روباز ورزشگاه باکری و بهره‌برداری مناسب از زمین‌های تنیس خاکی و زمین چمن در منطقه 19 را مورد تاکید و خواستار پیگیری سریع تر موضوعات فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهروندان توسط شهردار و مدیران منطقه شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت