نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

چهارشنبه 1404/06/26

طی حکمی؛

معاون امور سیاسی دفتر رئیس جمهور منصوب شد

تهران رسانه | رئیس دفتر رئیس جمهور با صدور حکمی، «محمد جمشیدی» را به سمت «معاون امور سیاسی دفتر رئیس جمهور» منصوب کرد.

معاون امور سیاسی دفتر رئیس جمهور منصوب شد

به گزارش تهران رسانه ؛ غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس جمهور با صدور حکمی، محمد جمشیدی را به سمت" معاون امور سیاسی دفتر رئیس جمهور" منصوب کرد.

متن حکم رئیس دفتر رئیس جمهور به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر محمد جمشیدی

نظر به مراتب تعهد، تجارب ارزنده و توانایی جناب‌عالی، به موجب این حکم به سمت «معاون امور سیاسی دفتر رئیس جمهور» منصوب می‌شوید.
انتظار دارد با هم‌افزایی و بهره‌گیری از مجموعه نیرو و امکانات دفتر رئیس جمهور و همکاری نزدیک با سایر دستگاه‌ها از جمله وزارت‌خانه‌های امور خارجه، اطلاعات و کشور نسبت به بررسی موضوعات سیاسی، اجتماعی و امنیتی، تنظیم برنامه‌های مربوط، ارائه گزارش، پیشنهادات و راهکارهای مناسب و پیگیری آنها و اجرای امور محوله اقدام نمایید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و اهتمام به «عدالت‌محوری»، «انقلابی‌گری»، «مردم‌داری»، «پاکدستی و فسادستیزی»، «قانون‌مداری» و مفاد عهدنامه مدیران دولت مردمی در انجام وظایف موفق باشید.


غلامحسین اسماعیلی
رئیس دفتر رئیس جمهور

مدیریت گروه سیاست تهران رسانه این انتصاب را به ایشان تبریک گفته و برایشان آرزوی موفقیت دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت