آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

پلیس رسانه؛

مراقب کلاهبرداری افراد مشهور باشید!

تهران رسانه | در راستای حفظ حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی، پلیس فتا هشدارها و توصیه‌هایی را منتشر کرده است.

مراقب کلاهبرداری افراد مشهور باشید!

به گزارش تهران رسانه ؛ با توجه به افزایش روزافزون خطرات امنیتی در فضای مجازی، پلیس فتا هشدارهایی در راستای حریم خصوصی کاربران، نکات امنیتی در هنگام خرید و نگهداری از رمز ارزها و کلاهبرداری با صفحات جعلی افراد مشهور را اعلام کرده است.

در راستای حفظ حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی نکاتی پلیس فتا هشدار ها و توصیه‌هایی را منتشر کرده است.

عدم استفاده ازاینترنت بی‌سیم (وای فای) رایگان همگانی، پرهیز از دانلود و نصب اپلیکیشن‌های ناشناس و نامعتبر، استفاده از گذرواژه‌های امن و سیستم ورود دو مرحله‌ای، باز نکردن لینک‌های ناشناس و تبلیغات وب سایت‌های نامعتبر و عدم ارائه اطلاعات شخصی و مالی به افراد ناشناس از جمله این هشدارهاست.

نکات امنیتی در هنگام خرید و نگهداری از رمز ارزها

پلیس فتا همچنین با تأکید بر اینکه امروزه خرید و نگهداری از رمزارزها محبوبیت بیش از پیشی یافته و کاربران زیادی را به خود جذب کرده است، دانستن نکات امنیتی استفاده از رمز ارزها برای کاربران که قصد ورود به این فضا را دارند لازم و ضروری دانسته و چند نکته امنیتی مهم را بیان کرده است.

قرار ندادن کلید خصوصی کیف پول دیجیتالی خود را در اختیار دیگران، چک کردن آدرس کیف پول مقصد قبل از انتقال پول، اطمینان از امنیت و اعتبار صرافی که قصد استفاده از آن را دارید، استفاده از کیف پول های سخت افزاری و آفلاین برای ذخیره سازی رمز ارزها، تهیه کیف پول سخت افزاری خود را از وب سایت‌ها و مراکز معتبر و استفاده از احراز هویت دو مرحله‌ای از نکات ایمنی اعلام شده است.

مراقب کلاهبرداری با صفحات جعلی افراد مشهور باشید!

پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری با صفحات جعلی افراد مشهور هم هشدار داده و اعلام کرده که افراد کلاهبردار در فضای مجازی با ایجاد صفحات جعلی شبیه به افراد مطرح جامعه مانند ورزشکاران، بازیگران، خوانندگان و…، و با خرید فالوورهای فیک، مدتی مشابه اکانت اصلی فعالیت می‌کند و بعد با گرفتن تبلیغات، درخواست پول، فروش پیج و راه‌های دیگر از اعتماد افراد سوءاستفاده کرده و اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت