رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

شنبه 1404/05/11

خادم اظهار نمود؛

نگهداری از یک هزار و ۱۰۲ سالمند در استان تهران

تهران رسانه | از مجموع ۴هزار و ۵۵۴ سالمندی که در مراکز شبانه روزی تهران نگهداری می شوند سه هزار و ۴۵۲ نفر دارای خانواده و تعداد یک‌هزار و ۱۰۲ مجهول الهویه هستند.

نگهداری از یک هزار و ۱۰۲ سالمند در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران گفت: از مجموع 4 هزار و 554 سالمندی که در مراکز شبانه روزی تهران نگهداری می شوند سه هزار و ۴۵۲ نفر دارای خانواده و تعداد یک‌هزار و ۱۰۲ مجهول الهویه هستند.

سید احمد خادم افزود:در مجموع تعداد ۸۶ هزار و ۶۰۷ نفر سالمند در استان تهران وجود دارند که از این میزان ۲۴ هزار و ۴۵۱ نفر پرونده توانبخشی دارند.

وی درباره اقدامات انجام شده توسط بهزیستی در مراکز نگهداری سالمندان اظهار کرد: توزیع لوازم بهداشتی پزشکی در مراکز، ضدعفونی کردن، اجرای طرح تب سنجی و سنجش میزان اکسیژن، اقدامات رعایت قرنطینه در مراکز مبتلا، برگزاری جلسات آموزشی برای نیروهای مراقب سالمندان و مسئولان فنی مراکز توسط شهرستان و ادارات بهداشت، توزیع بروشور از جمله اقداماتی است که با شیوع کرونا در مراکز شبانه روزی نگهداری از سالمندان انجام شده است.

خادم گفت: همچنین ابلاغ دستورالعمل‌های مربوط به شهرستان‌ها و مراکز، مکاتبه با معاونت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی درباره تزریق واکسن کرونا و ارسال مشخصات سالمندان، هماهنگی و نظارت شهرستان‌ها با ادارات بهداشت در زمان تزریق واکسن کرونا، توزیع کمک موردی در مراکز و توزیع کمک موردی به خانواده‌های آسیب‌دیده از دیگر اقدامات بهزیستی در سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ بوده است.

خادم در رابطه با واکسیناسیون سالمندان گفت: واکسیناسیون سالمندان در ۲ مرحله انجام شد که در مرحله اول چهار هزار و ۳۵۴ نفر از سالمندان و همچنین ۲ هزار و ۶۳۱ نفر از پرسنل واکسینه شده‌اند و در مرحله دوم تعداد سه هزار و ۹۷۱ نفر از سالمندان و ۲ هزار و ۱۸۷ نفر از پرسنل واکسینه شده‌اند و در مجموع تعداد ۶ هزار و ۱۵۸نفر واکسینه شدند.

معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران خاطرنشان کرد: از ابتدای سال ۹۹ در مراکز نگهداری سالمندان ۱۸۰ مورد فوتی داشته ایم که از این آمار تعداد ۱۶۱ نفر در ۷۶ مرکز شبانه روزی سالمندان استان تهران به دلیل کرونا جان خود را از دست داده‌اند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت