طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

چهارشنبه 1404/08/14

ارشدی اظهار نمود؛

توزیع ۴۵ هزار تن کالای اساسی در استان تهران

تهران رسانه | از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۲۱ هزار تن انواع برنج وارداتی و ۲۴ هزار تن شکر برای تامین مصارف مردم در قالب تنظیم بازار توزیع شده است.

توزیع ۴۵ هزار تن کالای اساسی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۲۱ هزار تن انواع برنج وارداتی و ۲۴ هزار تن شکر برای تامین مصارف مردم در قالب تنظیم بازار توزیع شده است.

عباس ارشدی گفت: برای تنظیم بازار کالاهای اساسی در ۴ مرحله سال جاری اقدام به تخصیص و عرضه برنج و شکر شده است.

ارشدی اضافه کرد: در مرحله نخست در فروردین ماه ۲۳۰۰ تن برنج هندی و تایلندی و ۷۰۰۰ تن شکر، در مرحله دوم در اردیبهشت ماه ۷۱۰۳ تن شکر و ۱۰ هزار و ۱۴۳ تن برنج هندی و تایلندی و در مرحله اجرای طرح ضیافت نیز ۷۳۴۰ تن شکر توزیع شد.

وی از تداوم عرضه کالاهای اساسی شکر و برنج طی ماه‌های خرداد، تیر و مرداد خبر داد و گفت: در راستای اجرای مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور، ۱۴۲۰ تن شکر، ۱۷۸۷ تن برنج هندی و ۲۲۹۴ تن برنج تایلندی و ۳۱۲ تن برنج پاکستانی از طریق شبکه‌های توزیع در اختیار مردم قرار گرفت.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران افزود: عرضه ۷۲۰ تن برنج تایلندی، ۵۴۱ تن برنج پاکستانی و ۱۱۷۰ تن برنج هندی در شهریور و مهر براساس مصوب ستاد تنظیم بازار تداوم یافت و در قالب طرح نذورات محرم و صفر نیز ۱۳۸۸ تن شکر ۱۱۸۶ تن برنج هندی و ۷۴۶ تن برنج تایلندی و مقدار ۱۴۰۰ تن برنج پاکستانی در اختیار درخواست‌کنندگان و هیات‌های مذهبی قرار گرفت.

ارشدی ادامه داد: در راستای اجرای مصوبات تنظیم بازار کالاهای اساسی تخصیص و عرضه‌ی کالاهای اساسی بر اساس نیاز جامعه خواهد بود. در حال حاضر با برنامه‌ریزی خوب در تأمین کالاهای اساسی وضعیت این کالاها و میزان ذخایر در شرایط مطلوب است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۹ دستگاه تجهیزات پزشکی قاچاق شامل کالاهای پوست، مو و زیبایی خبر داد.

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت