طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

پلیس رسانه؛

۱۰ نفر از اراذل و اوباش اسلامشهر دستگیر شدند

تهران رسانه | ۱۰ نفر از اراذل و اوباش اسلامشهر دستگیر و ۱۰ قبضه سلاح سرد کشف و اوباش دستگیر شده پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

۱۰ نفر از اراذل و اوباش اسلامشهر دستگیر شدند

به گزارش تهران رسانه ؛ فرمانده انتظامی اسلامشهر از دستگیری ۱۰ نفر از اراذل و اوباش این شهرستان خبر داد و گفت: پلیس اجازه قدرت نمائی و عربده کشی به اراذل و اوباش را نخواهد داد.

سرهنگ علی آقا کارخانه ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران از پاتک پلیس به مخلان نظم و امنیت عمومی در اسلامشهر خبر داد و اظهار داشت: برابر مطالبات عمومی شهروندان و حسب وظیفه قانونی پلیس در برقراری نظم و امنیت، طرح برخورد جدی با افراد هنجارشکن و اراذل و اوباش در شهرستان اسلامشهر به مرحله اجرا گذاشته شد.

وی گفت: طرح ارتقا امنیت اجتماعی با رویکرد تأمین آسایش و آرامش عمومی در محله‌های جرم خیز با هماهنگی مقام قضائی اجرا شد و اراذل و اوباشی که به شرارت پرداخته و موجبات سلب آرامش از شهروندان عزیز شده بودند مورد شناسایی قرار گرفتند.

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر ادامه داد: در اجرای این طرح، ۱۰ نفر از اراذل و اوباش دستگیر و۱۰ قبضه سلاح سرد کشف و اوباش دستگیر شده پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

کارخانه با اشاره به اینکه پلیس اجازه قدرت نمائی به اوباش را نخواهد داد، خاطرنشان کرد: پلیس شهرستان اسلامشهر با اخلالگران نظم و امنیت عمومی و برهم زنندگان آسایش مردم برابر قانون و شدت لازم برخورد قاطعانه می‌کند و در این رابطه به پشتوانه همکاری آگاهانه شهروندان، خوشبختانه اقدامات مؤثر و خوبی تاکنون انجام شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر در پایان از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه فعالیت، تحرکات و اقدامات اوباش گرانه، بلافاصله مراتب را طی تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند تا اقدام فوری در این زمینه انجام گیرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت