پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

اوجاقی خبر داد؛

فرسودگی مجموعه های ورزشی شهرداری تهران

تهران رسانه | نیمی از مجموعه های ورزشی شهرداری تهران به فرسودگی نزدیک هستند.

فرسودگی مجموعه های ورزشی شهرداری تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سرپرست سازمان ورزش شهرداری تهران با بیان اینکه فضای ورزشی در برخی مناطق باید افزایش یابد گفت:هم اینک سرانه این فضا در پایتخت ۵۰ سانتیمتر مربع برای هر شهروند است.

حسین اوجاقی اظهار کرد: این میزان در برخی مناطق شهری تهران به علت برخوردار بودن به ۲ متر مربع می رسد در حالی که طبق آمارها سایر مناطق نیازمند توسعه بیشتر است.

وی در پاسخ به این سوال که برای توسعه زیربنا، برنامه های ساخت و ساز را در دستور کار دارید، گفت: بیشتر اهداف ما در خصوص اورهال و مرمت مجموعه ها است و درصدد هستیم تا مجموعه هایی زا که بیشتر به علت تعمیرات تعطیل و بسته شده اند، فعال کنیم.

فرسودگی ۵۰ درصد از مجموعه های ورزشی شهرداری

سرپرست سازمان ورزش شهرداری تهران با اشاره به اینکه ۵۰ درصد از مجموعه های ورزشی شهرداری تهران به فرسودگی نزدیک هستند خاطرنشان کرد: تقریبا ۵۰ درصد مجموعه آبی این نهاد عمر ۱۰ تا ۱۵ سال، ۲۰ درصد مجموعه ها بیش از ۱۵ سال و مابقی کمتر از ۱۰ سال دارند که باید برای این موضوع برنامه ریزی شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به شیوع اومیکرون در کشور، آیا برنامه ای برای تعطیلی و یا محدود کردن فعالیت های ورزشی این نهاد خدماتی وجود دارد یا خیر؟ افزود: برای اجرای این دستورالعمل منتظر تصمیم ستاد ملی کرونا خواهیم بود و تا کنون هیچ دستوری ابلاغ نشده است.

به گفته سرپرست سازمان ورزش در حال حاضر فعالیت در مجموعه ها با رعایت پروتکل های بهداشتی و با محدودیت ۵۰ درصدی در هر سانس امکان پذیر است.

اوجاقی با اشاره به اینکه تعامل و همکاری را با فدراسیون ها و وزارت ورزش دنبال خواهیم کرد، گفت: تفاهم نامه هایی برای همکاری بیشتر با فدراسیون ها امضا شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت