فعالیت ۲ هزار هیأت مذهبی در استان تهران

تلاش برخی افراد برای ایجاد التهاب در بازار استان تهران

دورکاری کارکنان دستگاه های اجرایی در استان تهران

تقویت شبکه فروش فروشگاه های زنجیره ای دراستان تهران

پنج شنبه 1404/04/12

در ۹ ماه سال جاری؛

ایجاد ۶ هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد استان تهران

تهران رسانه | در ۹ ماه سال جاری، ۶ هزار و ۵۶۱ فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان تهران ایجاد شده است.

ایجاد ۶ هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل کمیته امداد استان تهران از ایجاد ۶ هزار و ۵۶۱ فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت و سایر اقشار نیازمند در ۹ ماهه سال جاری خبر داد.

سیدابوالفضل پرپنچی با ارئه گزارشی از عملکرد این نهاد در حوزه اشتغال و خودکفایی، گفت: هم اکنون ۱۲ هزار و ۷۱ طرح خودکفایی متقاضیان اشتغال زایی تحت نظارت این نهاد در استان تهران وجود دارد.

وی افزود: ناظران فنی و متخصص با انجام بازدیدهای دوره‌ای و ارائه مشاوره‌های لازم به مددجویان در تلاش هستند سطح کیفی و کمی محصولات تولیدی آنان را ارتقاء بخشند.

پرپنچی بیان کرد: اجرای بازدیدهای فنی از اتلاف وقت و هزینه مجریان جلوگیری کرده و می‌تواند به تسهیل شرایط برای توانمندسازی خانواده‌ها کمک کند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران در ادامه با اعلام اینکه در ۹ ماهه سال جاری ۲ هزار و ۹۵۲ فقره تسهیلات اشتغال زایی از محل منابع امدادی و بانکی به متقاضیان طرح های اشتغال زایی پرداخت شده است، گفت: برای این تعداد طرح بالغ بر ۹۳ میلیارد تومان به مددجویان تحت حمایت و سایر اقشار نیازمند طبق ضوابط این نهاد پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه در این مدت زمان ۶ هزار و ۵۶۱ فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت ایجاد شده است، ادامه داد: از این تعداد در قالب طرح کاریابی برای یک هزار و ۶۰۰ نفر با همکاری کارفرمایان و صاحبان حرف، مشاغل و مؤسسات کاریابی ایجاد اشتغال شده است.

پرپنچی با اشاره به توانمندسازی خانواده های تحت حمایت با ارائه خدمات اشتغال زایی، گفت: در ۹ ماهه سال جاری یک هزار و ۴۸ خانوار خودکفا و از چرخه حمایتی خارج شده اند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه کمیته امداد بعد از شناسایی افراد مستعد اشتغال ضمن آموزش و مشاوره شغلی در نهایت با معرفی این افراد به بانک های عامل تسهیلات قرض الحسنه اشتغال پرداخت می کند، عنوان کرد: در همین راستا بالغ بر چهار هزار و ۵۰۰ نفر در این مدت زمان از آموزش های فنی و حرفه ای در سطح مقدماتی، مهارتی و پایدارسازی برخوردار شده اند.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون بیش از ۲۲۰ کارآفرین در قالب طرح راهبری شغلی در راستای هدایت و آموزش مددجویان با رعایت زنجیره تأمین و تضمین بازار فروش و ایجاد اشتغال پایدار با این نهاد همکاری دارند.

پرپنچی تصریح کرد: طرح های در حال اجرا در قالب مشاغل خانگی با پیوست فرهنگی و حمایت و پشتیبانی از صنایع دستی ایجاد شده و تلاش می شود که این طرح ها به صورت زودبازده اعمال شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
لزوم کاهش پسماندهای پلاستیکی در تهران

لزوم کاهش پسماندهای پلاستیکی در تهران

تهران رسانه | تهران به‌عنوان یکی از پرجمعیت‌ترین شهرها، روزانه با حجم بالایی از تولید پسماند مواجه است.

پلتفرم تاکسی برخط یا تاکسی شهر در تهران

پلتفرم تاکسی برخط یا تاکسی شهر در تهران

تهران رسانه | پلتفرم تاکسی برخط یا تاکسی شهر در تهران قبل از پایان تیرماه رونمایی خواهد شد و از تاکسی های آیون شاسی بلند در این بستر استفاده می شود.

قدمت ۹۰ ساله مجسمه میدان حر در تهران

قدمت ۹۰ ساله مجسمه میدان حر در تهران

تهران رسانه | مجسمه میدان حر قدیمی‌ترین مجسمه موجود در فضای شهری تهران است که بیش از ۹۰ سال قدمت دارد و هنوز با همان شکوه و اصالت پابرجاست.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت