آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

ورزش رسانه؛

اختصاص ۸ هزار متر زمین به فدراسیون هاکی

تهران رسانه | ۸ هزار متر زمین در حاشیه استادیوم آزادی تهران به فدراسیون هاکی اختصاص داده شد.

اختصاص ۸ هزار متر زمین به فدراسیون هاکی

به گزارش تهران رسانه ؛ وزیر ورزش و جوانان از اختصاص ۸ هزار متر زمین در حاشیه استادیوم آزادی به فدراسیون هاکی خبر داد و گفت: برای خرید لوازم استاندارد هاکی ۳۵۰ هزار دلار اختصاص داده ایم.

حمید سجادی عصر جمعه با حضور در شهرستان شهریار از تیم هاکی بانوان این شهریار بازدید کرد و در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه فعالیت ورزشی هاکی روی چمن بانوان بعد از ۵۲ سال از سر گرفته شده است اظهار داشت: در خصوص رشته ورزشی هاکی افق‌های خوبی را می بینم و به این ورزش کشور امیدوار هستیم.

سجادی با بیان اینکه برای گزینش نفرات برتر و استعداد یابی اردو برگزار شده است گفت: با تمام توان تلاش می‌کنیم تا امکانات و زیرساخت‌های مناسب برای ادامه و پیشرفت این رشته ورزشی مهیا شود.

وی از اختصاص ۸ هزار متر زمین در حاشیه استادیوم ۱۲ هزار نفری آزادی به فدراسیون هاکی خبرداد و گفت: برای خرید لوازم استاندارد هاکی ۳۵۰ هزار دلار اختصاص داده ایم.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه عنوان داشت: هاکی ساحلی نیز در برنامه ریزی ها و تصمیم گیری ها گنجانده شده و به زودی در این خصوص حرکت‌های بزرگ و مناسبی به وقوع خواهد پیوست.

وی در خصوص تجهیز زمین‌های سوارکاری غیر قابل استفاده برای هاکی ساحلی بیان داشت: طبق برنامه ریزی ها و تصمیمات مأخوذه استادیوم و آموزشگاه فدراسیون هاکی نیز به صورت بین المللی مقرر شده که فعالیت خود را آغاز کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت