رفع موانع واحدهای تولیدی در استان تهران

خسارت به ۱۰۰۰ دستگاه خودرو در استان تهران

ثبت نام داوطلبان «شوراهای اسلامی شهر» در استان تهران

سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در استان تهران

شنبه 1404/11/18

مترو رسانه؛

زیرگذر بزرگراه جناح تهران آماده افتتاح شد

تهران رسانه | ورودی میانی زیرگذر عابر پیاده بزرگراه محمدعلی جناح با صرف مبلغ ۲۰ میلیارد تومان توسط شرکت مترو اجرایی و آماده افتتاح شد.

زیرگذر بزرگراه جناح تهران آماده افتتاح شد

به گزارش تهران رسانه ؛ علی عدلی مجری پروژه احداث زیرگذر بزرگراه جناح با اعلام مطلب فوق افزود: در دهه ۹۰ خورشیدی، زیرگذر عابر پیاده بزرگراه جناح به منظور تسهیل رفت و آمد عابران پیاده در منطقه ۵ احداث شد. فاز نخست این پروژه شامل دو ورودی شرقی و غربی با ۶ دستگاه پله برقی و ۲ دستگاه آسانسور معلولان بود که همگی نصب و راه اندازی شد.

به گفته وی، پس از احداث ایستگاه اتوبوس های تندرو در قسمت میانی بزرگراه جناح، لزوم اتصال زیرگذر مذکور به محل ایستگاه اتوبوس احساس شد. بر این اساس پروژه ساخت ورودی میانی زیرگذر عابر پیاده در بزرگراه محمدعلی جناح با یک ورودی و دو دستگاه پله برقی تعریف شد. البته این زیرگذر در طرح های توسعه ای آتی، به ایستگاه مترو آزادی نیز دسترسی پیدا خواهد کرد.

عدلی در ادامه افزود: خوشبختانه به مدد تلاش‌های صورت گرفته و همکاری شهرداری منطقه ۵، پروژه احداث ورودی میانی زیرگذر عابر پیاده بزرگراه جناح با صرف هزینه ای در حدود ۲۰ میلیارد تومان (۱۰ میلیارد تومان برای بخش ساختمانی و ۱۰ میلیارد تومان در بخش تجهیزاتی) به مرحله افتتاح رسیده است.

به گفته وی، برای ساخت این ورودی، عملیات مختلفی از جمله حفاری، بتن ریزی آرماتوربندی، قالب بندی و نازک کاری انجام شده و البته ساماندهی تاسیسات شهری موجود در محل احداث ورودی مذکور نیز زمان قابل توجهی را به خود اختصاص داد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
عامل اصلی ۴ حادثه فوتی در تهران

عامل اصلی ۴ حادثه فوتی در تهران

تهران رسانه | رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف منجر به فوت در هفته دوم بهمن‌ماه خبر داد.

ایجاد ۳ هزار واحد پارکینگ در منطقه ۱۰ تهران

ایجاد ۳ هزار واحد پارکینگ در منطقه ۱۰ تهران

تهران رسانه | شهردار منطقه ۱۰ تهران از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های پارکینگی در قالب ۷ اقدام اجرایی خبر داد.

بازگشت روح بچه محلی به تهران

بازگشت روح بچه محلی به تهران

تهران رسانه | جشنواره «محله قوی» با رویکرد محله‌محور و با هدف شناسایی کنشگران اجتماعی، تقویت سرمایه اجتماعی و احیای هویت محله‌ای، به‌زودی در سطح محلات شهر تهران برگزار می‌شود.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت