طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

با امضاء شهردار تهران؛

حکم «شهاب الدین صابونچی» صادر شد

تهران رسانه | «شهاب‌الدین صابونچی» به عنوان «مدیرکل تدوین مقررات و هماهنگی امور شورا و نهادها» منصوب شد.

حکم «شهاب الدین صابونچی» صادر شد

به گزارش تهران رسانه ؛ شهردار تهران در حکمی «شهاب‌الدین صابونچی» را به عنوان «مدیرکل تدوین مقررات و هماهنگی امور شورا و نهادها» منصوب کرد.

در متن حکم شهردار آمده است: بنا به پیشنهاد معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا و نظر به تعهد، شایستگی و تجارب جناب عالی به موجب این حکم به مدت یک سال به عنوان «مدیرکل تدوین مقررات و هماهنگی امور شورا و نهادها» منصوب می‌شوید.

در بخشی دیگری از حکم آمده: امید است با استعانت از پروردگار متعال و در راستای تحقق چشم‌انداز «تهران؛ کلانشهر الگوی جهان اسلام» با بهره‌گیری از استعداد و توانمندی کارکنان خدوم شهرداری تهران و ظرفیت‌های تخصصی و تعامل موثر با شورای اسلامی شهر تهران و سایر نهادها، موجبات خدمت‌رسانی مفید و موثر به شهروندان عزیز تهران را فراهم آورید.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

رفع نواقص چراغ راهنمایی و رانندگی در تهران

رفع نواقص چراغ راهنمایی و رانندگی در تهران

تهران رسانه | نواقص حدود ۸۴۰ چراغ راهنمایی و رانندگی و تعویض ۲ هزار بشکه ترافیکی و استوانه طی سال جاری در تهران انجام شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت