پیگیری امور ۷ شهر فاقد شورا در استان تهران

اعلام نرخ های جدید نان در استان تهران

ساخت ۴۰۸ مدرسه در شهرستان های استان تهران

رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

جمعه 1404/05/24

طی سال جاری انجام شده است؛

رفع مشکلات تولیدی های استان تهران

تهران رسانه | ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از منابع مختلف در سطح استان تهران برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی در سال جاری اختصاص یافته است.

رفع مشکلات تولیدی های استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون اقتصادی استاندار تهران گفت: ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از منابع مختلف در سطح استان برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی در سال جاری اختصاص یافته است.

حشمت الله عسگری عصر یکشنبه در نهمین همایش اعطای گواهینامه و تندیس رعایت حقوق مصرف کنندگان استان تهران اظهار داشت: تکریم و رعایت حقوق مصرف کنندگان در بلندمدت موجب افرایش اعتماد و ماندگاری در بازار خواهد شد و علاوه بر آن باعث رونق صادرات و تسخیر بازارهای صادراتی در منطقه خواهد شد.

وی حق داشتن اطلاعات کامل از تولید، انتخاب آزادانه، حق معامله منصفانه را از حقوق مصرف کنندگان دانست و افزود: کاهش بهای تمام شده از اصلی ترین و محوری ترین راه‌های حمایت از حقوق مصرف کنندگان است.

معاون اقتصادی استاندار تهران با تاکید بر رعایت حقوق مصرف کنندگان عنوان کرد: باید از سیاست‌های غیراصولی آزار دهنده مصرف کنندگان اجتناب کرد و نباید مصرف کنندگان در معرض بی عدالتی قرار گیرند.

عسگری آگاهی جامعه و مصرف کنندگان از حقوق اساسی خود را ضروری دانست و گفت: دستگاه‌های متولی باید در این زمینه اقدامات فرهنگی لازم را به عمل آورند به گونه‌ای که مصرف کنندگان از فرایند تولید کالا، عوارض آن، شیوه مصرف، شرایط نگهداری، قیمت و خدمات پس از فروش کالا مطلع شوند.

وی با اشاره به خدمات و اقدامات صورت گرفته در راستای تحقق اهداف تولیدکنندگان عنوان داشت: دفاع از حقوق تولیدکنندگان همواره مورد توجه و تاکید بوده و بیش از ۱,۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از منابع مختلف در سطح استان برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی در سال جاری اختصاص یافته است و با اقدامات صورت گرفته تعداد ۳۵۶ واحد راکد ظرف دو سال اخیر احیا و به چرخه تولید بازگشته اند.

گفتنی است در پایان همایش از تولیدکنندگان برتر استان در زمینه رعایت حقوق مصرف کنندگان و اجرای الزامات قانونی تقدیر و تشکر به عمل آمد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توقف جمع آوری دکل های مخابراتی در تهران

توقف جمع آوری دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | اجرای احکام قانونی جمع‌آوری دکل‌های مخابراتی نصب‌شده در محل‌های غیر مجاز تهران با هدف حفظ منافع شهروندان و تقویت خدمات ارتباطی متوقف شد.

اجرای طرح «شهر دوستدار سالمند» در تهران

اجرای طرح «شهر دوستدار سالمند» در تهران

تهران رسانه | در طرح شهر «دوستدار سالمند» شهر باید به گونه‌ای مناسب‌سازی شود که سالمندان بدون کمک بتوانند به راحتی تردد کرده و از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.

آمار تصادفات کودکان و نوجوانان در تهران

آمار تصادفات کودکان و نوجوانان در تهران

تهران رسانه | تعداد ۳۳ نفر از جان‌باختگان تصادفات رانندگی در سال گذشته، افراد زیر ۱۸ سال بوده‌اند که این رقم معادل ۵ درصد از کل فوت‌شدگان ناشی از سوانح رانندگی در تهران است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت