پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

منصوری اظهار نمود؛

ساخت سالانه ۱۵۵ هزار واحد مسکن در استان تهران

تهران رسانه | سهم استان تهران در نهضت ملی مسکن ساخت سالانه ۱۵۵ هزار واحد است.

ساخت سالانه ۱۵۵ هزار واحد مسکن در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران با اشاره به اینکه یک و نیم برابر نیاز استان برای جهش تولید مسکن زمین پیش بینی شده است، گفت: سهم استان تهران در نهضت ملی مسکن ساخت سالانه ۱۵۵ هزار واحد است.

محسن منصوری ظهر دوشنبه در جلسه شورای مسکن اظهار داشت: در قالب نهضت ملی مسکن و جهش تولید مسکن سهم استان تهران ساخت ۱۵۵ هزار واحد مسکن در هر سال می‌باشد که در طی چهار سال ساخت ۶۲۰ هزار واحد برای استان در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: جلسات شورای مسکن به صورت مستمر برگزار می‌شود و در گام اول تأمین زمین و اراضی صورت گرفته و فرایند تغییر کاربری در حال انجام می‌باشد و در این راستا ۱۱ هزار هکتار یعنی یک و نیم برابر نیاز استان زمین پیش بینی شده است.

استاندار تهران عنوان کرد: فرآیند تأمین زمین خوب پیش رفته است و در تأمین خدمات نیز دستگاه خدمات رسان اعلام آمادگی کرده‌اند تا زمین‌هایی معرفی شود که تأمین خدمات آنها به سهولت انجام شود؛ همچنین شهرداری‌های استان نیز درگیر موضوع شده‌اند.

منصوری سپس گفت: ظرفیت بخش خصوصی نیز به کار گرفته می‌شود، به این صورت که زمین توسط دولت تأمین می‌شود، بخش خصوصی آماده سازی و ارائه خدمات را به عهده دارد و ما به ازای آن زمین تحویل می‌گیرد یا خدمات را از محل منابع دولتی جبران می‌کنیم.

وی با اشاره به لزوم هماهنگی دستگاه‌ها و تشکیل ستادهای شهرستان‌ها عنوان کرد: ۷۰۰ هزار نفر ثبت نام اولیه داشتند، منتها در هنگام پالایش ریزش داشته و به حدود ۲۰۰ هزار نفر رسیده‌اند و ممکن است با بررسی بیشتر این تعداد کمتر شود؛ البته هنوز ثبت‌نام انجام می‌شود و آمار دقیق مشخص نیست.

استاندار تهران تاکید کرد: از وزارت راه و شهرسازی و دستگاه‌های دخیل تقاضا داریم تا در شاخص‌های ثبت نام بازنگری صورت گیرد تا مردم بتوانند طبق نیازشان از این مسکن استفاده کنند.

منصوری اظهار داشت: در زمینه اختصاص تسهیلات و منابع در بافت فرسوده هیچ محدودیتی نداریم و اولویت اصلاح بافت فرسوده است، چرا که در بافت فرسوده خدمات آماده می‌باشد لذا بهسازی و نوسازی در بافت‌های فرسوده اولویت دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت